Suuhygienisti, KotiHammas
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kotihammas Oy on suomalainen vuonna 2013 perustettu laadukkaita hammaslääkäri-, erikoishammaslääkäri-, suuhygienisti-, erikoishammasteknikko-, ja hammaslaboratoriopalveluita tarjoava yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Järvenpäässä, Turussa, Tampereella sekä Pohjois-Suomessa. Lisäksi toimintaamme kuuluu suun terveydenhuollon palvelutoimintaa eri puolilla Suomea. Kotihammas on osa kotimaista MediVida- konsernia.

Meistä

KotiHampaan tavoitteena on panostaa asiakastyytyväisyyteen ja sen ylläpitämiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnin ylläpitäminen on meille tärkeää ja haluamme sen olevan yksi tärkeistä arvoistamme. KotiHampaalla panostetaan myös hyvän tiimihengen vaalimiseen. Pitämällä hyvää huolta työntekijöistä positiivinen vire pysyy yllä ja se heijastuu myös asiakkailta kuultuihin palautteisiin positiivisesti.

Työtehtävästä

Etsimme suuhygienistiä vuoden mittaiseen määräaikaiseen sijaisuuteen ajanjaksolle 2.5.2024-1.5.2025.

Työ muodostuu suuhygienistin itsenäisestä vastaanottotyöstä, hammaslääkäreiden avustamisesta, välinehuollosta sekä muista hammaslääkäriaseman tehtävistä. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistettu suuhygienistin tutkinto, tartuntalain (48) mukainen rokotussuoja ja hyvä suomen kielen suullinen sekä kirjallinen taito. Toivomme sinulta myös kykyä työskennellä itsenäisesti sekä joustavaa palveluasennetta. KotiHampaalla pääset työskentelemään kodikkailla klinikoillamme hyvillä sijainneilla mukavien työkavereiden kanssa. Työ on monipuolista ja kiinnostavaa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 30.3.2024. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhteydenotot ja hakemukset

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: kaija.mutenia@kotihammas.fi. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse tai puhelimitse aluepäällikkö Kaija Mutenialta, 040 7497011.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kaija.mutenia@kotihammas.fi