Myymälän osastovastaava, Vuollo ja pojat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tiimiimme osastovastaavaa teolliselle osastolle vakituiseen työsuhteeseen (37,5h/vko). Aiempi kokemus juuri tältä osastolta ei ole pakollinen vaan myös muilta osastoilta kerrytetty kokemus on eduksesi. Osastovastaavana vastaat osastosi kannattavuudesta, sesongeista ja tuotteistuksesta. Olet merkittävä osa työyhteisöämme ja kauppamme kokonaisuutta, nautit sykkeestä ja nopeasta tahdista!

Työskentelyssäsi laatu ja ripeys kulkevat luontevasti käsi kädessä. Arvostamme erityisesti kokemusta raporttien seurannasta ja järjestelmien käytöstä. Valikoiman kehittäminen, ostaminen, tilaaminen, kuormien käsittely, sesonkisuunnittelu, perehdyttäminen ja tulosten seuranta sekä analysointi ovat päivittäisiä työtehtäviäsi.

Teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa. Asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaskohtaamisiin oman osaamisesi kautta. Arvostamme, että olet valmis työskentelemään paineen alla, ratkaisemaan ongelmia, ottamaan vastuuta ja koet tärkeänä osastosi erinomaisen kauppakunnon. Emme kuitenkaan hae täydellisyyttä. Tärkeintä meille on aito halusi ja intosi kehittämiseen sekä asiakkaiden aktiiviseen kuunteluun ja heidän toiveidensa huomioonottamiseen.

Lisäksi toivomme sinulta:

- Aiempaa kokemusta kaupan alasta sekä vastaavista tehtävistä
- Liiketoiminnallista ajattelua
- Kykyä itsenäiseen työhön
- Kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
- Suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- Plussaa mutta ei välttämätöntä on K-ryhmän järjestelmien tuntemus

Tarjoamme sinulle:

- Kiinnostavan työn vaihtelevan asiakaskunnan parissa
- Sesonkikaupan mielenkiintoiset haasteet ja sykkeen
- hyvät työsuhde-edut (mm. ateriaetu, alennusta vuokravälineistä)
- sopimuspalkkaus
- upea Ylläksen ympäristö harrastusmahdollisuuksineen

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävä on pääasiallisesti aamupainotteinen ja työhön ei sisälly yksintyöskentelyä. Meiltä saat myös tukea ja asiantuntemusta tehtävässäsi sesonkikaupan erityispiirteistä, joten hae rohkeasti!

Lähetä hakemuksesi rekry@jouninkauppa.com.
Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Meillä on mahdollisesti tarvetta vastuumyyjille myös muille osastoille.

Lisätietoja tehtävästä antavat tarvittaessa kauppiaat, Jounin Kaupan puh. 0407118800
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@jouninkauppa.com