Ravintolan tarjoilija, Ravintola Punainen Mylly Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme työntekijöitä Punaisen Myllyn terassille, jonka yhteydessä avaamme paljon odotetun yleisen saunan, josta on suora polku laitureille.

Toivomme sinun voivan aloittaa työt jo keväällä osa-aikaisesti, koska terassikausi alkaa silloin, kun kevätaurinko alkaa lämmittää. Töitä on mahdollista tehdä myös kesäkauden jälkeen sillä yleinen sauna kahvilatoiminnallaan jatkaa toimintansa ympärivuoden.

Punaisen Myllyn työntekijänä vastaat ravintolan yleisestä viihtyvyydestä, kassatyöskentelyn lisäksi otat vastaan saunan asiakkaita. Sinulta onnistuu erikoiskahvit samoin kuin cocktailit. Tärkeintä kuitenkin on, ettei hymysi hyydy kiireestäkään huolimatta.

Olet tottunut työskentelemään ravintola- ja kahvilaympäristössä ja tartut työhön oma-aloitteisesti. Etsimämme henkilö on tarvittaessa valmis joustamaan sekä laittaa itsensä rohkeasti likoon myös uusissa haasteissa.

Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupassia ja täysi-ikäisyyttä.

Punainen Mylly tarjoaa monipuoliset työnkuvat ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Merellinen miljöö, mukavat asiakkaat sekä mahtavat työkaverit tekevät kesäpäivistä muistettavia!

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus otsikolla Tarjoilija Punainen Mylly osoitteeseen: info@punainenmylly.fi
Sinikka Ikni, 040 5154182
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@punainenmylly.fi