Kahvilatyöntekijöitä ja Tarjoilijoita Kesätöihin, AiCan - Happy People Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt Kahvilatyöntekijöitä sekä Tarjoilijoita Kesätöihin Vierumäelle, Heinola
Etsimme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä kahvilatyöntekijöitä ja tarjoilijoita kesäkaudeksi Vierumäelle. Nautit sitten enemmän kahvien valmistamisesta tai tarjoilusta aurinkoisella terassilla, laita hakemusta tulemaan niin kartoitamme sinulle henkilökohtaisesti sopivat työtehtävät.

Vierumäki
Vierumäen alueella toimii monta eri yhtiötä urheilun, ruoan, opintojen sekä vapaa-ajan matkustamisen äärellä. Alueen huikeat puitteet luonnon ympäröivänä pitää työtiimin kuin yhteisenä joukkueena, jossa arvostetaan asiakasviihtyvyyden onnistumista sekä tiimityötä. Vierumäen ravintoloiden luonnetta kuvaillaankin inspiroivana, rohkeana ja tarttuvana. Alueen ravintolatoiminnasta, sekä majoitus- myynti- markkinointi- ja asiakaspalvelusta vastaa Vierumäki Sports Oy.

Mitä odotamme sinulta

- Vastuuntuntoista ja positiivista asennetta, jossa tekemisen syke on korkealla

- Anniskelu- ja hygieniapassia, tai mahdollisuutta hankkia molemmat

- Ajokorttia ja autoa työmatkalle

- Joustavuutta työskennellä alueen eri työpisteillä

Työtehtävät

- Itsenäistä työskentelyä kahvilatuotteiden esillepanossa ja myynnissä

- Asiakkaiden palveleminen, tilausten vastaanottaminen ja kassatyöskentely

- Sali- ja kahvila-alueen siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen

- Pöytiin tarjoilu terassilla sekä sisätiloissa

Työaika ja palkkaus
Kesän aikana pääset kehittämään ammattitaitoasi ja oppimaan ravintola-alasta sekä asiakaspalvelusta paljon. Työt on mahdollista aloittaa joko maalis-huhtikuussa tai myöhemmin touko-kesäkuussa. Kesätyöt jatkuvat elokuulle saakka säävarauksella. Työtunteja on tarjota 90 tuntia kolmiviikkoisjaksolle läpi kesän. Työaika sijoittuu työtehtävän mukaan joko aamu-, päivä- tai iltavuoroihin.

Palkkaus Marava-TESin mukainen tai sopimuksen mukaan.

Tutustu Vierumäkeen osoitteessa: https://vierumaki.fi/

Näin haet tehtävään
Liity osaksi iloista ja ammattitaitoista tiimiämme Vierumäellä! Hakuaika päättyy 30.4. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi jo pikimmiten, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

AiCan Happy People on välittämistä suurella tunteella - tosissaan, mutta ei vakavasti! Meillä työskentelevät ravintola-alan ammattilaiset ja tulevaisuuden tähdet. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä omien aikataulujesi mukaisesti ja sovittaa työtehtävät ammatillisen osaamisesi mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://happyrekry.aican.fi/jobs/3641591-kahvilatyontekijoita-ja-tarjoilijoita-kesatoihin-vierumaelle-heinola