Lähihoitaja, Kitinkannus ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osuuskunta Kitinkannus on nyt Hoivakunnas! Olemme kuntoutus- ja hoitolaitos Keski-Pohjanmaalla Kannuksessa. Hoivakunnas on erikoistunut ikääntyneiden kuntoutukseen ja hoitoon sekä vaativaan laitos- ja avokuntoutukseen.

Nyt etsimme kesälomien sijaisuuksiin LÄHIHOITAJIA/ LÄHIHOITAJAOPISKELIJOITA/ HOIVA-AVUSTAJIA / HOIVA-AVUSTAJAOPISKELIJOITA. Kesälomansijaisia haetaan kahteen Hoivakunnaksen asumispalveluyksikköön. Kitinkoti on ympärivuorokautisen palveluasumisen 43 paikkainen yksikkö ja Hoivakunnaksen hoito-osasto on 30 paikkainen yksikkö. Olet tervetullut mukavaan työyhteisöön !

Kesälomasijaisen työ on 2-vuorotyötä, palvelussuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n tai terveyspalvelualan TES:n mukaan. Työsuhde voi mahdollisesti jatkua kesän jälkeen.

Olemme joustava työnantaja, meidän nuori ja kehittyvä työyhteisö etsii tiimeihimme reippaita, vahustyöstä innostuneita kesätyöntekijöitä.

Lisätietoja antaa
Kitinkoti: yksikön päällikkö Piia Hautajärvi-Salmela p.044 493 11 27 sp. piia.hautajarvi-salmela@kitinkannus.fi ja vastaava sairaanhoitaja Johanna Sundvik p. 040 8042510 johanna.sundvik@kitinkannus.fi.

Hoivakunnaksen hoito-osasto: yksikön päällikkö Maija Mattila p.044 575 4553 sp. maija.mattila@kitinkannus.fi ja vastaava sairaanhoitaja Terttu Ranta-Nilkku p.044 704429 sp.terttu.rantanilkku@kitinkannus.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:piia.hautajarvi-salmela@kitinkannus.fi