Koneenasentaja, Sjöblom Marine Engineering Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan

LAIVAKONEASENTAJAA tai LAIVAKORJAUSMIESTÄ

konepajalle, Taalintehtaalle, Kemiönsaarella. Iso osa töistä tehdään kuitenkin komennuksella asiakkaiden luona Suomessa tai ulkomailla. Komennustyöt tehdään liikenteessä olevissa laivoissa, korjaustelakoilla tai uudisrakennustelakoilla ja majoitus järjestyy tilanteen mukaan.

Työhön vaaditaan vankkaa kokemusta keski- ja korkeakierrosten laivakoneitten haalaus, asennus, korjaus jne. ja eduksi katsotaan, jos hakija osaa myös muita laivojen huolto- ja korjaustöitä mm. Hitsaus- ja putkitöitä.

Hakijalta toivotaan hyvää asennetta työhön, oma-aloitteisuutta sekä tilannekohtaista joustavuutta, jolloin työntekijällä on mahdollisuus myös vaikuttaa itse työtapoihin, -tiloihin ja työnkuvaan. Muiden työntekijöiden määrä vaihtelee paljon projekteista riippuen, joten kyky toimia ja sopeutua erilaisiin työympäristöihin on erittäin tärkeää.

Työ on vakituinen ja palkka sovitaan erikseen. Toiminimi/kevyt yrittäjiä otetaan myöskin töihin!

Sjöblom Marine Engineering - SME on uusi yritys, mutta olemme lyhyessä ajassa osoittaneet olevamme vahva palveluntarjoaja merenkulku- ja laivanrakennusteollisuudessa. Jos yllä mainitut edellytykset sopii sinuun ja haet inspiroivia työkavereita kasvussa olevassa yrityksessä hae meille heti! Paikka täytetään heti kun sopiva hakijaa löydetään!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:johan@smeab.fi