Hitsausoperaattori, OSTP Finland Oy Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Eläköitymisiin ja yrityksen kehitykseen vastataksemme, etsimme

HITSAUSOPERAATTORIA

Etsimme tuotantolinjoillemme motivoituneita ja ammattitaitoisia hitsausoperaattoreita. Voit olla urasi alussa tai haluat laajentaa nykyistä osaamistasi. Tehtävässä opettelet hitsauslinjojen operoimisen kokeneiden operaattoreiden ja työnjohdon tuella. Operaattorina vastaat oman alueesi päivittäisen tuotantotavoitteen saavuttamisesta ja laadukkaasta työjäljestä asiakkaidemme parhaaksi. Työ pitää sisällään automaattihitsausta, joissa käytettävät menetelmät ovat plasma, laser ja tig. Vastaat omaan työhösi kuuluvasta raportoinnista, työturvallisuudesta, siisteydestä ja järjestyksestä. Työ on vuorotyötä.

KETÄ ETSIMME?

Olet oma-aloitteinen, luotettava ja oikealla asenteella varustautunut ammattilainen. Motivoidut, kun pystyt vaikuttamaan työn sujumiseen ja laadukkaaseen lopputulokseen asiakkaidemme parhaaksi. Et ole valmis tinkimään työturvallisuudesta ja laadusta. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä teet yhteistyötä monien ihmisten kanssa. Kykenet ymmärtämään laajempia kokonaisuuksia, jotta pystyt ratkomaan eteen tulevia ongelmia yhdessä muiden kanssa. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi ja ammatilliseen osaamiseesi myös jatkossa.

EDELLYTÄMME

- Tehtävään soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta ja/tai työkokemusta esim. hitsauksesta, koneistuksesta, kunnossapidosta ja/tai prosessiautomaatiosta
- Riittävän hyvää suomen- ja/tai ruotsinkielentaitoa
- Hyviä tietotekniikkataitoja
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Kiinnostuitko mahdollisuudesta vakavaraisessa ja turvallisessa yrityksessä? Kiinnostuitko mahdollisuudesta vakavaraisessa ja turvallisessa yrityksessä, jossa henkilöstö on kehityksemme kivijalka ja jossa on loistavat työkaverit? Haastattelut aloitetaan heti ja tehtäviä täytetään heti kun mahdollista, joten toimi nopeasti!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ostp.biz/ostp-career/open-applications/