Leipomotyöntekijä, Lännentilan Leipomo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lännentilan Leipomo on rieskaleipomo, joka sijaitsee aivan Oulun ydinkeskustan tuntumassa, Etu-Lyötyssä. Leipomo on kovassa kasvussa ja tällä hetkellä asiakkaana on jo noin 500 ruokakauppaa Suomessa.

Tavoitteemme on tehdä Lännentilan Leipomon rieskasta Suomen tunnetuin rieska.

Tule meidän tiimiin toteuttamaan tämä unelma, haemme tuotantopuolelle nyt kesäksi työntekijää.

Työt alkavat huhtikuun alkupuolella ja jatkuvat ainakin syyskuun alkupuolelle. Tämän jälkeen pystymme mahdollisesti tarjoamaan työtä myös pidemmäksi aikaa, jos työhaluja löytyy.

Työnkuva on monipuolinen ja edellyttää työsi kohdalla laadukasta ja myös aloitekykyistä toimintaa. Kaikkeen oppii, jos on siihen halukas. Me koulutamme sinusta monipuolisen elintarviketeollisuuden osaajan, jonka työnkuva on monipuolinen.

Leipomotyöntekijänä monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat mm. tuotteiden pakkaaminen, raaka-aineiden esivalmistelua sekä erilaiset työvuoroon kuuluvat leipomon järjestely- ja siivoustyöt.

Tehtävään perehdytetään hyvin, joten aiempi kokemus ei ole välttämätöntä. Reippaus ja oma-aloitteisuus auttavat sinua pitkälle.

Työt alkavat arkisin 05.00-10.00 välillä, lisäksi mahdollisuus tehdä ajoittain myös sunnuntai vuoroja. Työtä on tarjolla 24-40h viikossa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian otsikolla: leipomotyöntekijä, sähköpostiosoitteeseen: rekry@lannentila.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Jos sinulla ilmenee kysymyksiä työnhakuun liittyen, laita minulle mailia: viljami.karjula@lannentilanleipomo.fi

Palkka tessin tai sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:viljami.karjula@lannentilanleipomo.fi