Kalusteasentaja, Niemi Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi liikkuva työ huumorintajuisen ja ammattitaitoisen työporukan kanssa vaihtelevassa työympäristössä? Hae Niemelle asentajaksi!

https://www.youtube.com/watch?v=PnMUm8jL-jc

Tehtävästä

Asentajan työ pitää sisällään monipuolisia kalusteasennuksia, sekä lisäksi myös tavaran siirtoa ja asiakaspalvelua. Työssä palvellaan monipuolisesti kuluttaja- ja yritysasiakkaitamme Vaasassa ja sen läheisyydessä, ja työssäsi sinua tukee ammattitaitoinen työyhteisömme.

Työ on erikseen töihin kutsuttavaa, eli pystyt itse määrittämään, koska olet käytettävissä. Työtä on enimmäkseen tarjolla arkipäivisin, ja työpäivät aloitetaan ja lopetetaan Vaasan toimipisteellämme. Työpäivien pituus pyritään aina arvioimaan mahdollisimman tarkasti, mutta työn luonteen takia on hyvä varautua myös työpäivien mahdolliseen venymiseen.

Sinusta

Jos luontaisesta työskentelytavastasi säteilee halu ylittää asiakkaiden odotukset päivittäin, ja osaat käyttää erilaisia käsityökaluja monipuolisesti, sekä hallitset eri rakenteisiin asenettavien esineiden kiinnitysmenetelmät, pääset varmasti loistamaan tässä tehtävässä! Lisäksi vaatimuksena on täysi-ikäisyys sekä voimassa oleva passi tai kuvallinen henkilökortti. Työturvallisuuden takaamiseksi edellytämme myös riittävää suomen kielen taitoa.

Meistä

Niemellä viihdytään yhdessä, ja tulet varmasti onnistumaan tehtävässä kannustavan sekä huumorintajuisen työyhteisömme tuella! Meillä pääset edustamaan toimialan arvostetuinta brändiä, työskentelemällä laadukkaiden palvelutuotteidemme sekä huippuosaajiemme kanssa.

Tarjoamme sinulle:

- liikkuvan ja monipuolisen työn
- laadukkaat työkalut ja -välineet
- Niemen henkilökuntaedut
- TES:n mukaisen palkkauksen, joka on alkaen 15,19€/tunti + lisät.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä oheinen hakulomake mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo haun edetessä. Lisätietoja voit tiedustella arkisin klo 8:00-9:00 välillä Palveluesimies Juha Aholta, p. http://040%20627%203480, tai Palvelukoordinaattori Lasse Forsströmiltä, p. http://040%20658%203611.juha.aho@niemi.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://niemi.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=764&jbid=8#login_form