Psykologi, Opiskeluhuolto, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on haettavana kahdeksan (8) opiskeluhuollon psykologin toimea.

Etsimme psykologeja kasvavaan opiskeluhuollon psykologitiimiimme. Työskennellä voit Kauhajoella, Kurikassa, Ilmajoella, Seinäjoella, Lapualla, Kauhavalla tai Alajärvellä esi- ja perusopetuksessa tai toisella asteella. Otamme toiveesi alkusijoituspaikasta huomioon.

Opiskeluhuollon psykologi tuo psykologista asiantuntijuutta koulujen ja oppilaitosten käyttöön, edistää opiskelijan ja oppilaitosyhteisön hyvinvointia ja turvallisuutta sekä myönteistä opiskeluilmapiiriä. Opiskeluhuollon psykologi osallistuu sekä yhteisölliseen että yksilökohtaiseen opiskeluhuoltoon. Tehtäviisi opiskeluhuollon psykologina kuuluu muun muassa opiskelijan yksilökohtainen tuki ja ohjaus liittyen oppimiseen ja hyvinvointiin, oppimisvaikeuksien kartoitus, osallistuminen monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn sekä yhteisöllinen työ oppilaitoksessa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän vahvasti kehittyvässä opiskeluhuollon työssä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Työaika on liukuva ja työtä on mahdollisuus tehdä osin tai kokonaan etätyönä. Myös osa-aikaisuus on mahdollista. Konsultoiva psykologi ja koulupsykologitiimi ovat tukenasi.

Toivomme sinulta itsenäistä ja ennaltaehkäisevää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat huomioidaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät voimassaolevan olevan työehtosopimuksen mukaan. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/574551/fi_FI