Kahvilamyyjä, Pirjon Pakari Seinäjoki Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työpaikkakuvaus
TARINAMME
Pirjon Pakarin tarina juontaa juurensa vuoden 1985 Honkajoelle, jonne perustettiin ensimmäinen lähileipomomme. Sydämenasianamme on ollut toimintamme alusta asti tarjota asiakkaillemme joka päivä laadukasta, käsin leivottua ja uunituoretta leipää ilman lisäaineita. Leipämme suosion kasvaessa päätimme määrätietoisesti laajentaa toimintaamme ympäri Suomen. Tänä päivänä lähileipomomme sijaitsevat Honkajoella, Kauhajoella, Nurmijärvellä, Raisiossa, Seinäjoella, Ylivieskassa sekä Ylöjärvellä.

PULLANTUOKSUINEN TYÖPAIKKA
Haemme nyt Seinäjoen lähileipomoomme lounaskahvilaan KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ. Etsimämme henkilö on asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen, iloinen ja ystävällinen sekä varustettu pienellä pilkkeellä silmäkulmassa. Edellytämme alan koulutusta, aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä kassa- ja keittiötyöskentelystä.

Lounaskahvilan monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, tilausten tekoa ja vastaanottamista, hyllyjen täyttöä, kahvilatuotteiden tekemistä, lounaan valmistusta sekä astiahuoltoa. Tehtävässä pääset mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään lounaskahvilan toimintaa. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 5.00-19.00 ja lauantaisin klo 8-16 välille. TÄLLÄ HETKELLÄ HAEMME OSA-AIKAISTA TYÖNTEKIJÄÄ LAUANTAIVUOROIHIN/SIJAISUUKSIIN. Mahdollisuus jatkaa kesällä lomasijaisena ja syksyllä tuurausvuoroissa.

EDELLYTÄMME SINULTA
- Alan koulutusta
- Hygieniapassia
- Aiempaa alan työkokemusta
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Paineensietokykyä ja joustavuutta
- Tiimityöskentelytaitoja
- Ajantasaisia IT-taitoja

TARJOAMME SINULLE
- Pullantuoksuisen työpaikan
- Ihanat ja auttavaiset työkaverit
- Hyvän perehdytyksen
- Vaihtelevat ja antoisat työtehtävät
- Maukkaat ja laadukkaat tuotteet
- Palkkauksen Kaupan alan TES:n mukaan
- Savuttoman työpaikan
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tilaukset.seinajoki@pirjonpakari.fi