Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Hämeenlinna, Kuljetusliike Taipale Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vaikka lumi on vielä maassa, niin kevät ja kesä saapuvat kuitenkin kovaa vauhtia ja tästä syystä etsimmekin joukkoomme yhdistelmäajoneuvonkuljettajia erilaisiin työtehtäviin ja eripituisiin työsuhteisiin: yhdessä voimme miettiä, olisiko kyse vakituisesta työstä vai kesäloman sijaisuudesta. Näin ollen hakijana voit olla esim. talon vaihtaja tai opiskelija.

Etsimme siis joukkoomme yhdistelmäajoneuvonkuljettajia sekä kappaletavara- että elintarvikekuljetuksiin. Työvuoroja on 2-viikko jaksossa kahdeksan. Aloitus sovitusti ja työn kesto sopimuksen mukaan.

Tarjoamme TES:n mukaisen palkan lisineen ja pekkasineen, vähintään kahdeksi viikoksi etukäteen suunnitellut työvuorot, työvaatteet ja -kengät, kattavan erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon,perehdytyksen tehtävään, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut työsuhteesi ajaksi sekä joukon ammattikuljettajia työkavereiksi.

Sinulta edellytämme ammattipätevyyden voimassa oloa, kokemusta kappale- ja/tai elintarvikekuljetuksista, asiakaspalveluasennetta, taloudellista ja turvallista ajotapaa, kuormankäsittelylaitteiden hallintaa ja ennen kaikkea työteliästä asennetta. ADR-ajolupa katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 aluepäällikkö Atte Keskinen puh.040 4818225.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/yhdistelmaajoneuvonkuljettaja-hameenlinna/Zz3E2M