Jakeluautonkuljettaja, Jyväskylä, Kuljetusliike Taipale Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vaikka lumi on vielä maassa, niin kevät ja kesä saapuvat kuitenkin kovaa vauhtia ja tästä syystä etsimmekin joukkoomme jakeluautonkuljettajia eripituisiin työsuhteisiin: yhdessä voimme miettiä, olisiko kyse vakituisesta työstä vai kesäloman sijaisuudesta.

Etsimme joukkoomme C-kortillisia kuljettajia jakeluliikenteeseen Keski-Suomen alueelle. Työ on päivätyötä ja viikonloput ovat vapaita. Työvuoroja on kaksiviikkojaksossa 8-9.

Tarjoamme TES:n mukaisen palkan lisineen ja pekkasineen, vähintään kahdeksi viikoksi etukäteen suunnitellut työvuorot, työvaatteet ja -kengät, kattavan työterveyshuollon, perehdytyksen tehtävään, työnantajan järjestämät jatkokoulutuspäivät, joukon ammattikuljettajia työkavereiksi sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut työsuhteesi ajaksi.

Sinulta edellytämme ammattipätevyyden voimassa oloa, kokemusta kappaletavarakuljetuksista, asiakaspalveluasennetta, taloudellista ja turvallista ajotapaa, kuormankäsittelylaitteiden hallintaa ja ennen kaikkea työteliästä asennetta.

ADR-ajoluvan ja työturvallisuuskortin voimassaolot katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 henkilöstöpäällikkö Hanna Vainio puh. 040 5113722 ja kuljetuspäällikkö Tuomas Sahlberg puh. 0400395850.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/jakeluautonkuljettaja-jyvaskyla/ZjKnYn