Asiantuntija, CAE, Rauma Marine Constructions Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tulet toimimaan asiantuntijana RMC:n runkosuunnitteluosastolla. Tehtävässäsi vastaat laivarakenteiden residuaalilujuuteen liittyviin toimiin perus- ja valmistussuunnitteluvaiheessa. Päivittäiset tehtävät sisältävät laivaprojektissa laskentatarpeen tunnistamista sekä laskettujen tulosten analysointia konkretiaan asti asetettujen vaatimusten mukaan. Koordinoit vastuualuettasi sekä sisäisen- että ulkoisten toimijoiden osalta. Sidosryhminä sinulla on RMC:n muut suunnittelu- ja tuotanto-osastot sekä tukitoiminnot ja ulkoisina sidosryhminä toimittajaverkostot. Tehtävä ei sisällä esihenkilövastuuta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta kuten laivanrakennuksen- tai konetekniikan insinööri tai DI. Toivomme myös aikaisempaa, vähintään 5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä hitsattujen teräsrakenteiden suunnittelun parista. Tunnet FEM laskennan menetelmät ja osaat soveltaa teorian konkreettiseen tulokseen. Kokemus luokituslaskentaan liittyvistä kysymyksistä on etu.

Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä kokemusta itsenäisestä työskentelystä monimuuttujaympäristössä. Tehtävässä vaaditaan tietoteknistä perusosaamista ja ohjelmien hallintaa. Työskentelemme suomen- ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:sta työnantajana täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Runkosuunnitteluosaston osastopäällikkö Juha Peippo. Juhan tavoitat numerosta 040 702 7753.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.5.2024 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/asiantuntija-cae/ZnlnOk