Kesätyö, Vartijoita Kokkolaan, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta.
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Työn kuvaus
Meillä voit työskennellä esimerkiksi

Piirivartijana
Myymälävartijana
Paikallisvartijana
Aulavartijana
Järjestyksenvalvojana
Työtä on tarjolla toukokuusta - syyskuun lopulle ja erilaisia työaika vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Noudatamme vartiointialan työehtosopimusta ja töitä on tarjolla palkkaluokissa 2. ja 3.

Pätevyydet
Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Odotamme sinulta itsenäistä, jämäkkää sekä reipasta otetta työhön. Olet valmis puuttumaan tarvittaessa hankaliinkin erityistilanteisiin etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Pidät asiakaspalvelusta ja osaat toimia rauhallisesti tiukankin paineen alla. Lisäksi käytännönläheinen työ on lähellä sydäntäsi ja olet jatkuvasti valmis oppimaan uutta. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen hallintaa.

Vartijana työskentely edellyttää voimassa olevaa vartijakorttia, nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Osa tehtävistä edellyttää myös ajokorttia ja (suppean) turvallisuusselvityksen tekemistä.

Tarjoamme tarvittaessa vartijakoulutuksen (kesto 120h) ennen kesätyösuhteen alkamista. Koulutus järjestetään huhtikuussa.

Lisätiedot
Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä. Pääset osallistumaan toimintojen kehittämiseen ja tekemään sekä asiakas että henkilöstötyötä. Tehtävän palkkaus määräytyy TES:n mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999962292852-kesatyo-vartijoita-kokkolaan