Sote-alan senioreja Rinnekodeille, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2024
  • Hae viimeistään 14.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sinua, eläköityvä tai jo eläkkeellä oleva sote-alan ammattilainen, Rinnekodeille esimerkiksi osa-aikatyöhön tai sijaisuuksiin. Tartu tilaisuuteen, jossa saat käyttää kokemustasi, kokea merkityksellisyyden tunnetta ja pitää yllä sosiaalisia suhteita!

Tervetuloa sote-alan senioriosaaja Rinnekodeille!

Onko sinulla halua jatkaa työelämässä tai intoa palata työelämään? Rinnekodit on työpaikka sinulle, joka viihdyt asiakkaiden parissa ja sydämesi sykkii kohtaamisille. Tarjoamme sinulle sosiaalisia verkostoja elämään sekä vapauden tehdä töitä omaan elämäntilanteeseen sopivasti.

Olemme iso valtakunnallinen toimija

Meillä on työmahdollisuuksia kattavasti ympäri Suomea, aina Helsingistä Rovaniemelle asti. Tässä rekryssä haemme erityisesti pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle. Rinnekodeilla voit työskennellä:

- ikääntyneiden

- kehitysvammaisten

- eri tavoin vammautuneiden

- riippuvuushäiriöisten ja asunnottomien henkilöiden

- lasten ja nuorten

- sekä muiden erityistä tukea tarvitsevien parissa

Vaihtelevaa ja monipuolista työtä omat taidot ja toiveet huomioiden

Työtehtävät voivat vaihdella elämänkokemuksesi, osaamisesi, koulutuksesi ja omien toiveidesi mukaan sekä asiakasryhmästä riippuen. Yhdessä tekeminen, asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiva työote sekä laadukas hoito- ja ohjaustyö on oleellista meillä kaikkialla. Työpäiväsi voivat täyttyä avustavista, ohjauksellisista tai hoidollisista tehtävistä, lääkehoidosta, erilaisista ryhmätoiminnoista, toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä. Autat asiakasta hänen yksilöllisten toiveidensa mukaan. Otamme huomioon myös sinun omat taitosi ja mielenkiinnon kohteesi. Työ sisältää paljon kohtaamisia, saat työskennellä aidosti välittäen.

Tiimi tukee sinua työssäsi

Työskentelet yhdessä tiimiimme kuuluvien ammattilaisten kanssa. Tiimissä voi esihenkilösi olla lähihoitajia, hoiva-avustajia, sairaanhoitajia ja erityisohjaajia. Sosiaaliset kontaktit tuovat iloa elämään ja mukavaa virkistystä arkeen! Arvostamme sitä, että jaat kokemuksesi kartuttamaa tietoa muulle työyhteisölle. Osaamisellasi voit auttaa työuransa alkuvaiheessa olevia työntekijöitä urallaan alkuun!

Työajoista sopiminen onnistuu joustavasti - suunnitellemme ne parhaamme mukaan sinun menoihisi parhaiten luontuviksi.

Odotamme sinulta:

- sote-alan tutkintoa, esim. lähihoitaja tai sairaanhoitaja

- ystävällistä otetta

- halua jakaa omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme sinulle:

- tärkeän ja palkitsevan työn

- joustavan työantajan; voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti

- työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita

- vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa

- oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen

- mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi

- mahdollisuuden jakaa jo kerryttämääsi osaamista

- monipuolisia koulutuksia

- mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa pk-seudulta - kysy muuttovalmiista kohteistamme esim. Helsingin Etelä-Haagassa, josta on hyvät bussiyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua

Olemme saaneet hyvän mielen työpaikka® -tunnustuksen työstämme hyvän työelämän puolesta! Hyvän mielen työpaikassa on turvallista, innostavaa ja palkitsevaa työskennellä.

Tartu rohkeasti kiinni uuteen vaiheeseen elämässä!

Hae helposti vastaamalla hakulomakkeella muutamaan kysymykseen. Olemme kiinnostuneita omista toiveistasi työn suhteen. Käymme hakemuksesi läpi ja olemme sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla (sähköposti tai soitto), jos etenet prosessissa. Työn luonne (vakituinen/määräaikainen) ja työaikaprosentti sopimuksen mukaan.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkka määräytyy tehtävän ja alan kokemuksen mukaan. Esimerkkejä palkasta kokoaikaisessa työsuhteessa:

- perustehtävät, esim.
hoiva-avustaja G16B (2111,57- 2322,86 )

- lähihoitaja G22 (2412,63-2731,51 )

- sosionomi G24 (2594,16-2916,15 )

- sairaanhoitaja G25 (2796,74-3073,84 )

Tämän päälle maksamme työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät.

Olemme vahvasti arvoista ponnistava organisaatio. Voit tutustua arvoihimme ihmisarvo, lähimmäisenrakkaus ja vastuullisuus tästä. (https://www.rinnekodit.fi/tietoa-meista/arvot-visio-ja-missio/)

Lähetä hakemus jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

rekrytointiasiantuntija Ulla Rusama

ulla.rusama@rinnekodit.fi

puh. 050 466 7195.

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa laadukkaita ja vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluja erityistä tukea tarvitseville ihmisille.

Asiakkaillemme Rinnekodit on koti tai kohtaamispaikka - työntekijöillemme se on paikka, jossa voi tehdä työtä rohkeasti sydän mukana.

sydänmukana #elämänpoluilla

www.rinnekodit.fi (https://www.rinnekodit.fi/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekrytointi.hdl.fi/jobs/3327671-sote-alan-senioreja-rinnekodeille