Account Manager - Myyntineuvottelija, Sambla Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sambla Group Oy kehittää välitysteknologiaratkaisuja, jotka auttavat kuluttajia löytämään helposti ja nopeasti heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan lainatuotteen tai -palvelun. Edustamme useampia välitys-teknologiabrändejä kuten OMAlaina ja Rahalaitos. Olemme osa Sambla -konsernia ja pääpaikkamme on Tukholmassa. Konsernilla on toimintaa myös Tanskassa ja Norjassa. Suomessa meillä on toimistot Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Turun toimistomme on uusi ja sijaitsee aivan ydinkeskustassa. Suomessa meitä Samblalaisia on yhteensä noin 70.

Voimakkaan kasvun ja uusien työtehtävien myötä haemme Turkuun uusia ja innokkaita

MYYNTINEUVOTTELIJOITA (Asiakkuuspäällikkö)

Myyntineuvottelija vastaa palveluiden myynnistä ja konsultoinnista kuluttaja-asiakkaille. Työtä tehdään puhelimitse sekä vastaanottamalla puheluita että soittamalla asiakkaille. Työnkuvassasi myynti jakaantuu sekä uusille, että olemassa oleville kuluttaja-asiakkaille. Työ on mielenkiintoista ja oma-aloitteista konsultointipalvelua. Etsimme aina asiakkaillemme hänen toiveidensa mukaisen ratkaisun jolloin myynti muuttuu konsultoivaksi myynniksi ja tuotteeseen on helppo sitoutua sillä tarjoamme vain asiakkaan toiveiden mukaisen ja paremman ratkaisun olemassa olevan tilalle. Tehtävässä pääset tutustumaan finanssialaan ja perehtymään lainamarkkinoiden perusteisiin. Haemme myyntineuvottelijoita vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta positiivista asennetta ja innostusta myyntityöhön. Nautit puhelintyöstä ja sinulla on aito halu tarjota asiakkaille erinomaisia ratkaisuja konsultoivalla otteella. Asiakaspalvelu ja hyvän asiakaskokemuksen tuottaminen ovat vahvuuksiasi. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta alalta, sillä työhön koulutetaan. Tarjoamme tueksesi kokeneen tiimin, mukavat työkaverit ja esihenkilöt. Teemme paljon töitä, mutta muistamme myös pitää hauskaa - yhdessä!

Tarjoamme:

- Mahdollisuuden kehittää omaa asiakaspalveluosaamista sekä rahoitusalan osaamista

- Edustavan, viihtyisän ja hyvin varustellun toimiston Turun keskustassa

- Kannustavan palkkamallin, joka sisältää takuupalkan

- Rennon työympäristön loistavine kollegoineen!

Toivomme sinulta:

- Halua kehittyä ja tehdä tulosta

- Halua palvella ja auttaa sekä löytää ratkaisuja

- Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Hyvää suomenkielentaitoa ja selkeää kommunikointia

Tämä ei ole välttämätöntä, mutta toki eduksi:

- Aiempi kokemus asiakaspalvelusta ja/tai myyntityöstä

- Suomen kielen lisäksi muu kielitaito

Voisitko sinä olla Samblan uusi myyntineuvottelija? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian - haku on auki toistaiseksi. Jos haluat lisätietoa, ole yhteydessä Totti Rytsälä - totti.rytsala@samblagroup.com tai +358451585346.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careerfi.samblagroup.com/jobs/3492939-account-manager-myyntineuvottelija