Kokki, LounasPatria Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liiketoimintamme kasvaessa uudella lounasyksiköllä etsimme Mäntyluodon satamassa sijaitsevaan lounasravintolaamme niin kokkia kuin ravintolatyöntekijöitä.
Kotiruokatyyppinen lounas sekä välipalatarjonta on esillä ma-pe ja työvuorot keskittyvät n.7-15 ajalle. Tähän yksikköön haemme henkilöitä mahdollisesti myös vakituiseen työsuhteeseen. Mahdollisuus myös vaihdella kolmen työyksikön välillä.

Toimipaikkamme Yyterin Golfravintola on kausiluonteinen upeissa merellisissä maisemissa toimiva monipuolisilla palveluilla toimiva yksikkö. Palveluihimme kuuluu kahvila, noutopöytä, a la carte sekä taukotupa joka palvelee asiakkaitamme golfkentällä. Ravintolassamme on A-oikeudet joten anniskelupassi on tarpeen.

Haemme nyt vahvistusta porukkaamme kesäksi, lähinnä touko-kesä-heinäkuun väliselle ajalle. Tälle ajalle tuntisopimus on n.20-30h/vko tai enemmänkin tarpeen ja halukkuuden mukaan.
Kausiluonteisuuden vuoksi työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille mutta samasta syystä omalla autolla kulkeminen katsotaan eduksi.

Odotamme Sinulta reipasta ja iloista otetta työhön sekä joustavuutta, asenne on tärkein.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, ota yhteyttä ja kysy lisää, aloitamme haastattelut helmi-maaliskuussa molempiin yksiköihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ravintolahide@gmail.com