Yrittäjä lemmikkieläinliikkeeseen, Eläinkumppanit Ay
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.12.2023
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jo 35 vuotta toiminut lemmikkitarvikeliike Eläinkumppanit hakee yrittäjää toimintansa jatkajaksi. Perusperiaatteenamme auttaa, neuvoa ja palvella asiakkaita perheyrityksemme on yli kolmen vuosikymmenen aikana rakentanut uskollisen asiakaskunnan ja hyvän maineen Itä-Suomen alueella. Laajan tavaravalikoiman ansiosta meille tullaan ostoksille pitemmästäkin matkasta, myös naapurikaupungeista.

Toimimme Pieksämäen keskustassa hyvällä sijainnilla 110 neliön vuokratilassa. Liikkeen edessä on ilmaisia parkkipaikkoja, ja vastapäätä sijaitsevat Alko ja Lidl. Valikoimiimme kuuluvat:
- akvaariot, akvaariokalat ja -tarvikkeet (ainoa erikoisliike alalla noin 90 km säteellä)
- koira-, kissa- ja jyrsijätarvikkeet
- terraariot
- lemmikkieläinten ruuat
- ulkolintujen ruuat
- eläimistä linnut, jyrsijät

Eläinkumppaneiden yrittäjä toimii kauppiaan tehtävissä. Keskeisimpiä toimenkuvaan kuuluvia tehtäviä ovat:
- eläinten hoito (kalat, linnut, jyrsijät, matelijoiden ruokaeläimet)
- asiakaspalvelu ja myynti
- tuotteiden tilaus, varastointi ja hinnoittelu
- sidosryhmäyhteistyö paikallisten järjestöjen kanssa, esim. eläinsuojelu-, palveluskoira- ja harrastusjärjestöt

Lisäksi yrittäjän toimenkuvaan kuuluvat tällä hetkellä seuraavat tehtävät:
- verkkosivujen ja sosiaalisen median tilien ylläpito, mainonta
- kirjanpito

Eläinkumppaneiden yrittäjä on sekä vastuussa liikkeen toiminnan ylläpidosta että vapaa kehittämään ja muokkaamaan toimintaa. Liike tarjoaa monipuoliset työtehtävät sekä yksilöllisen tuotevalikoiman, joka on yrittäjän itse hallittavissa. Meillä on laaja tavarantoimittajaverkosto, johon kuuluu 35 eri tukkuliikettä. Vakiintunut liiketoiminta sekä valmiit suhteet tavarantoimittajiin ja asiakkaisiin antavat uudelle yrittäjälle mainion pohjan toiminnan kehittämiseen omien ideoiden, kykyjen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Hyvä kehitysidea olisi esimerkiksi trimmauspalvelu liikkeen yhteyteen.

Eläinkumppaneiden yrittäjänä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta eläinten hyvinvointia kohtaan sekä halua auttaa, neuvoa ja palvella asiakkaita tähän liittyvissä asioissa. Yrittäjältä vaaditaan halua perehtyä liikkeen toimintaan ja sen ylläpitämiseen. Nykyinen yrittäjä tarjoaa jatkajalle osaamisensa, perehdyttää työhön ja neuvoo sopimuksen mukaan. Kaupan alan koulutuksesta, eläintenhoitajan koulutuksesta sekä yrittäjyysopinnoista on hyötyä. Työkokemus eläin- tai kaupan alalta on eduksi mutta ei välttämätöntä - tärkeintä on soveltuva osaaminen ja kiinnostus, yrittäjähenkisyys sekä kyky sitoutua kaupan pitämiseen.

Lisätietoja yrityksen myynnistä antaa nykyinen kauppias Olavi Häkkinen, puh. 0505 123 555 tai sähköpostilla mail(at)elainkumppanit.fi. Haku on voimassa niin kauan, kunnes uusi yrittäjä löytyy. Pitkään toimineita yksityisiä lemmikkitarvikeliikkeitä on harvoin myynnissä - tässä on eläinkaupan pitoa harkitsevalle hyvä tilaisuus!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mail@elainkumppanit.fi