Hälytysvartija Mobile Espooseen, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2023
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
Haemme Mobile Espoo yksikköön hälytysvartijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Hälytysvartijana tehtäväsi on pääsääntöisesti hoitaa yksikön toiminta-alueen erilaisia hälytystehtäviä sekä koordinoida niitä muille. Tehtävässäsi työskentelet myös vuorossa olevan esimiehen tukena, sekä toimit vuoroesimiehen sijaisena tarvittaessa.

Hälytysvartijan tehtävät ovat liikkuvia, monipuolisia ja pääosin ennalta aikatauluttamattomia. Tehtävässä paineensietokyky on ykkösjuttu. Sinulla on oltava hyvät organisointitaidot sekä kykyä hallita useampia tehtäviä ja asioita samanaikaisesti. Tehtävä voi sopia sinulle, jos olet työskentelytavoiltasi huolellinen ja tarkka, otat mielelläsi vastuuta asioista ja sinulla on itsenäinen ote työhösi.

Työtehtävä on vuorotyötä, ja vuorot painottuvat päiväaikaan. Tehtävän palkkaus määräytyy vartiointialan TES:n tason 4 mukaan.

Pätevyydet
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää jo aikaisempaa kokemusta piirivartiointitehtävistä. Tehtävässä vaaditaan myös hyviä digitaitoja sekä laitteistojen ja välineistön tuntemusta.

Muita tärkeitä ominaisuuksia tehtävän kannalta ovat:

Kyky omaksua jatkuvasti uusia asioita
Sujuva suullinen ja kirjallinen ulosanti
Kyky itsenäiseen ongelmanratkaisuun sekä ryhmätyöskentelyyn
Oma-aloitteisuus
Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
Stressinsietokyky
Dynaaminen ja positiivinen ote työhön
Esimiestaidot
Eduksi katsomme jo suoritetut turvallisuusalan tutkinnot sekä kiinnostuksen itsensä kouluttamiseen. Toivomme sinulta myös kokemusta mobile patrol -toiminnasta ja hyvää Espoon paikallistuntemusta.

Lisätiedot
Tarjoamme vaihtelevaa ja merkityksellistä työtä. Saat hyvän perehdytyksen, tarvittavat koulutukset, alan parhaat työvälineet sekä Securitaksen laajat henkilöstöedut.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta.
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Kiinnostuitko? Tehtävä alkaa 1.2.2024, mutta haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Eero Maristo (eero.maristo@securitas.fi). Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:etunimi.sukunimi@securitas.fi