Personlig assistent till ung man, JAG Assistans Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2023
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Palkkaus: 12,06€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hej,
jag är en 19-årig kille som bor med mina föräldrar, min syster, min katt och min hund i Pargas. Jag har en hjärnskada vilket gör att jag behöver tillsyn dygnet runt och hjälp med alla dagliga sysslor såsom påklädning, matsituationer, utevistelse, att gå till shoppingcenter och umgås med mina familjemedlemmar.

Just nu söker jag en till två assistenter som kunde hjälpa mig under dagarna och kvällarna. Jag önskar att assistenten är glad, aktiv och ansvarsfull och har kapacitet att jobba självständigt. Du behöver kunna röra dig med bil, eftersom det tyvärr inte finns allmänna färdmedel där jag bor. Kilometerersättning betalas för arbetsresorna.

Vill du veta mera?

Hör av dig till vår rådgivare Merja Hellbom, tel. 040 580 4051.
Du kan också lämna din ansökan och CV direkt genom att klicka på "Ansök nu"!
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så fort vi hittar en lämplig assistent!

Din arbetsgivare blir JAG Assistans Ab , en icke vinstdrivande serviceproducent, som är specialiserad på personlig assistans för personer med funktionshinder. Det betyder att vi anställer, och är arbetsgivare åt, personliga assistenter och sköter administrationen kring den personliga assistansen. JAG står på en stark värdegrund Alla människor är lika mycket värda, alla kan vara självbestämmande, alla kan kommunicera och alla har rätt att vara huvudperson i sitt eget liv!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:merja.hellbom@jagassistans.fi