Henkilökohtainen avustaja, Manneri Ari Raimo
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2023
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olen 64-vuotias mies ja asun Tuusulan, Nahkelassa omakotitalossa työssäkäyvän vaimon ja pienen koiran kanssa. Haen henkilökohtaista avustajaa (mielellään miespuolista) kokopäivätyöhön 40 h/viikossa. Työaika pääsääntöisesti arkena joustavasti klo 8-17 välillä. Olen sairastanut laajan aivoinfarktin, minkä vuoksi vasen puoleni on halvaantunut. Käytän pyörätuolia, mutta pystyn kuitenkin kävelemään nelipistekepin ja ortoosin avulla lyhyitä matkoja.

Tarvitsen avustajaa päivittäisissä toimissani kotona ja kodin ulkopuolella, mm. pukeutumisessa, peseytymisessä, siirtymisissä, kotitöissä, ruuanlaitossa ja omakotitalon pihatöissä. Asioinnissa kodin ulkopuolella tarvitsen tukea mm fysioterapia- ja allasterapiakäynneillä sekä työ- ja kauppa-asioiden hoidossa. Liikkumisiin käytössä on oma autoni, joten ajokortti välttämätön.

Työ ei vaadi erillistä koulutusta. Kokemus katsotaan eduksi. Työssä pärjää luotettavuudella, oma- alotteisuudella, täsmällisyydellä ja maalaisjärjellä.

Kuulun HETA-liittoon. Palkka Heta-liiton mukaisesti. Työsuhde toistaiseksi voimassa.

Ota rohkeasti yhteyttä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa 13.11.2023. Lisätietoja 045-1090500 ja vapaamuotoiset hakemukset sähköpostiin mannerit@kolumbus.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mannerit@kolumbus.fi