Tietoa tehtävästä
Etsimme nyt huipputyyppiä keittiön esihenkilöksi C&B-osastolle täydentämään kasvavaa tiimiämme
Olet kokenut ja taitava ammattilainen kokous- ja juhlatoiminnan parista, ja haluat olla mukana tekemässä Scandic Grand Centralista Helsingin halutuimman kokous- ja juhlatilan. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työn, jossa työaika on 112,5h/3 viikon jaksossa.
Mitä tarjoamme sinulle:
Työsuhteen ensimmäisen kuukauden jälkeen pääset nauttimaan monipuolisista henkilöstöeduista, joihin kuuluvat esimerkiksi ravintola- ja juoma-alennukset, hotellimajoitusetu, ePassi, työterveyshuolto sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.
Työtehtäviisi kuuluu:
- Kokous- ja juhlatilaisuuksien ruokakonseptin toteuttaminen ja kehittäminen
- Keittiön toiminnan johtaminen yhteistyössä keittiöpäällikön kanssa
- Turvallisuus-, terveys- ja ympäristömääräysten noudattaminen
- Luomu- ja laatumerkittyjen tuotteiden käsittelyyn liittyvien käytäntöjen seuraaminen
Mitä odotamme sinulta?
Esihenkilönä sinulla tulee olla vahva kyky rakentaa luottamusta tiimissäsi, toimia esikuvana, asettaa motivoivia tavoitteita ja kehittää tiimisi osaamista valmentavalla otteella.
Lisäksi odotamme sinulta keittiön esihenkilönä:
- Kokkikoulutusta ja kokemusta bankettitoiminnasta
- Erinomaista tiimityöskentelytaitoa
- Suomen ja englannin kielen taitoa
- Aikaisempaa esihenkilökokemusta
Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa. Työ on rekrytointitoimeksianto.
Lisätiedot:
Riinu Mäkelä
HR-konsultti
Horeca etelä, keittiö
0504735889
riinu.makela@eezy.fi
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 6.10.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.