Tietoa tehtävästä
Tunnetko kala-alan sekä tukkutoiminnot?
Pitkästä historiastaan tunnettu Kalatukku E. Eriksson on Keskoon kuuluva itsenäinen yhtiö, joka on toiminnassaan erikoistunut huippulaatuisiin ja korkean jalostusasteen seafood- tuotteisiin.
Haemme tuotantotyöntekijää fileointiosastolle. Työ on kaksivuorotyötä ja ajoittuu arkipäiville.
Työtehtävät pitävät sisällään monipuolista kalankäsittelyä mm. kalan fileointia, kalan pakkausta ja prosessin mukaista jalosteiden valmistusta.
Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden jatkuvaan osaamisen kehittämiseen
- inspiroivan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen
- K-ryhmän monipuoliset henkilökuntaedut
- monikulttuurisen työympäristön
K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Odotamme sinulta:
- vähintään 18-vuoden ikää
- suomen kielen taitoa
- elintarvike- tai ravintola-alan koulutusta tai kokemusta vähintään 2 vuotta
- ymmärrystä reseptiikasta
- järjestelmäosaaminen (werp, MS office)
- soveltuvuutta kylmätyöhön
- hygieniapassia
- käytännönläheistä ja ripeää työskentelytapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
- kalankäsittelytaitoja vähintään kahden vuoden ajalta
Tehdään hyvä kauppa - tule K- ryhmään
Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Marko Ritalahti, sähköpostitse markoritalahti@kalatukkueriksson.fi
Lähetä hakemuksesi 15.12.2024 mennessä oheisen linkin kautta.
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 15.12.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.
Lisätietoja: Marko Ritalahti, marko.ritalahti@kalatukkueriksson.fi