Vastaa kyselyyn

Hei työnhakija, haluamme kehittää palveluamme paremmaksi. Siksi olemme kiitollisia, jos vastaat kyselyymme. Osallistu kyselyyn tästä ›

Oikotie Työpaikat
yrityksen logo

Kesko Oyj - avoimet työpaikat ja tietoa

Tietoa työnantajasta

K-ryhmän 39 000 työntekijän kädenjälki näkyy päivittäin meistä jokaisen arjessa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K-ryhmä on Suomen suurin ja yksi pohjoismaiden suurimpia kaupan alan yrityksiä ja toimii seitsemässä maassa. K-ruoka- ja -rautakaupoissa, urheilukaupoissa Intersportissa ja Budget Sportissa, ammattitukuissa Onnisella ja Kesprolla, K-Auton autohuoltamoissa ja -myymälöissä ja logistiikassa työskentelevät ammattilaisemme sekä noin 1100 K-kauppiasta tekevät työtä sen eteen, että kaupassa olisi kiva käydä.

K:laisten työn tuntevat 1,9, miljoonaa päivittäistä asiakastamme. Olemme edelläkävijä kaupan digitalisoinnissa ja 3,5 miljoonan Plussa-asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. Vastuullisuustyömme painopisteitä ovat ilmastonmuutoksen hillintä, kestävä hankinta ja vastuu ihmisistä. 1800 asiantuntijaamme työskentelee vuonna 2019 valmistuneella K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. Lähes 400 K:laista henkilöstö- ja taloushallinnon osaajaa työskentelee palvelukeskuksessamme Tampereella.

Palkkaamme vuosittain tuhansia uusia työntekijöitä. Lisäksi tuhannet K:laiset vaihtavat joka vuosi työtä K-ryhmän sisällä, sillä kolmelta toimialaltamme löytyy lukemattomia mahdollisuuksia oman uran rakentamiseen. Löytyisikö sinullekin unelmatyö K:sta?

Yhteystiedot
  • PUHELINNUMERO +358105311
  • KÄYNTIOSOITE Työpajankatu 12, 00580, Helsinki
  • POSTIOSOITE PL 1, 00016, Kesko
  • TYÖNANTAJAN VERKKOSIVUT www.kesko.fi
Tutustu työnantajaan Kesko Oyj

Avoimet työpaikat
Kesko Oyj on julkinen osakeyhtiö jonka päätoimiala on Yleistukkukauppa. Vuonna 2021 yrityksen Kesko Oyj liikevaihto oli 11 300 200 000,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Helsinki ja käyntiosoite TYÖPAJANKATU 12, 00580, HELSINKI. Kesko Oyj käyttää y-tunnusta 0109862-8. Työnantajalla on tällä hetkellä 154 avointa työpaikkaa Oikotiellä.