Tarjoilija, Toripolliisi, Oulu
ToripolliisiTietoa tehtävästä
Haluatko viettää kesäsi OULUN torin laitamilla Ravintola Toripolliisilla?
Ravintola Toripolliisi on vanha tuttu keskellä Oulua. Hyvän ruoan ystävät pääsevät herkuttelemaan ravintolaan, jossa ruokalista vaihtuu viisi kertaa vuodessa. Maukas ruoka ja kylmät juomat sekä aurinkoinen terassi ja iloiset tarjoilijat takaavat asiakkaille elämyksen, jota he ovat odottaneet.
Etsimme nyt tähän vauhdikkaaseen tiimiin kesäksi ammattitaitoista TARJOILIJAA, joilla on drinkit ja viinit jo tiedossaan. Sinulle tulee olla kokemusta A la Carte tarjoiijan työstä ja olet täysi-ikäinen. Nautit siitä, että saat asiakkaan hymyilemään. Otat jokaisen asiakkaan vastaan niin kuin he tulisivat vieraaksi kotiisi. Positiivinen ja iloinen luonteesi loistaa niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin seurassa.
Kuuntelemme työsuhteen pituudessa sinun toivettasi. Tunteja tarjoamme kesäkuukausina 90-112,5h/3vko. Syksyn tullessa työtunnit sovitaan käytettävyytesi mukaan. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, jossa kuuntelemme toivettasi.
Mitä meillä on sinulle annettavana?
🌞 Kilpailukykyinen palkka
🌞 Mahdollisuus vaikuttaa työsuhteeseen ja työtunteihin
🌞 Mukava tiimi, jossa puhalletaan yhteen hiileen
🌞Työ, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
Joko kiinnostuksesi heräsi? Laita hakemusta tulemaan jo tänään ja kerro hieman itsestäsi, niin pääset hyppäämään kanssamme vauhdikkaaseen työhön. Teemme valintoja jo hakuajalla.
Ota yhteyttä:
Tietoa työnantajasta
Vuonna -90 veljekset Sotaniemet alkoivat ideoimaan omaa ravintolaa. Kesti muutamia vuosia kierrellessä ympäri maapalloa. Monissa liemissä poijaat on keitetty, toimineet kokkina, kastikekokkina, vuoropäällikkönä, keittiömestarina ja nykyään oman paikan yrittäjänä. Eli Meidän oma Toripolliisi ravintolassa.
Oulun oman Ravintola Toripolliisin pojjaat ottivat vastuulleen vuoden 2013 alussa ja heti alkoi mutkaton ja maukas ajanjakso. Tavoite oli selkeä: pojat halusivat tehdä oululaisille toisen olohuoneen miljöön, musiikin ja oivan lokaation myötä. Yhdestä asiasta ei kuitenkaan oltu valmiita tinkimään. Kaiken piti olla laadukasta.
Toripolliisin ruokalista vaihtuu viisi kertaa vuodessa, aina sesongin mukaan. Kausimenuissa ovat uskonnolliset pyhät ja kauden spesiaalit raaka-aineet hyvin edustettuina. Tavoite on haastaa itseään kehittymään jatkuvasti tavalla, jollaista ei ole Oulussa ennen nähty.
Tutustu työnantajan yrityssivuun osoitteessa https://tyopaikat.oikotie.fi/yritys/staff-point/2492090-1
Lue lisää työnantajasta
- Lapland Hotels Chef, seasons 2024-2025, Northern Finland, Lapland Hotels
- StaffPoint Oy asentajia raskaan kaluston varusteluun, Salon seutu
- Select Service Partner Finland Shift Manager, Kaffet Bakery, Helsinki-Vantaan Lentoasema, SSP Finland
- StaffPoint Oy Puupakkausten valmistaja, Riihimäki
- StaffPoint Oy LVI-Putkiasentaja, Pirkanmaa