Salin vuoropäällikkö, Toripolliisi, Oulu
ToripolliisiTietoa tehtävästä
Ravintola Toripolliisi on vanha tuttu keskellä Oulua. Hyvän ruoan ystävät pääsevät herkuttelemaan ravintolaan, jossa ruokalista vaihtuu viisi kertaa vuodessa. Maukas ruoka ja kylmät juomat sekä aurinkoinen terassi ja iloiset tarjoilijat takaavat asiakkaille elämyksen, jota he ovat odottaneet.
Etsimme nyt tähän vauhdikkaaseen tiimiin osaavaa salin VUOROPÄÄLLIKKÖÄ. Sinulla tulee olla aikaisempaa työkokemusta A la Carte tarjoilusta. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus esihenkilötehtävistä. Uskallat ottaa vastuuta, hallitset kokonaisuuksia, osaat organisoida ja teet työt aina tunnollisesti sekä tehokkaasti. Kannustat, ohjaat ja motivoit muita sekä ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Otat vastuun työvuoron aikana vuoron toimivuudesta ja tehokkuudesta sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta.
Positiivinen asenne ja halu onnistua joka päivä on yksi arvoistasi. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta!
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen. Palkassa kuuntelemme sinun toivettasi. Töiden aloitus heti sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään aluksi työntekijän ja StaffPointin välille, myöhemmin siirtyminen Toripolliisin kirjoille.
Mitä meillä on sinulle annettavana?
🌞 Kilpailukykyinen palkka
🌞 Mahdollisuus kehittää toimintaa
🌞 Vaihtelevat työtehtävät
🌞Mukava tiimi, jossa puhalletaan yhteen hiileen
🌞Työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
Joko kiinnostuksesi heräsi?
Laita hakemusta tulemaan jo tänään. Lisää hakemukseen CV sekä suosittelijasi yhteystiedot. Teemme valintoja sopivan henkilön löydyttyä jo hakuajalla.
Ota yhteyttä:
Tietoa työnantajasta
Vuonna -90 veljekset Sotaniemet alkoivat ideoimaan omaa ravintolaa. Kesti muutamia vuosia kierrellessä ympäri maapalloa. Monissa liemissä poijaat on keitetty, toimineet kokkina, kastikekokkina, vuoropäällikkönä, keittiömestarina ja nykyään oman paikan yrittäjänä. Eli Meidän oma Toripolliisi ravintolassa.
Oulun oman Ravintola Toripolliisin pojjaat ottivat vastuulleen vuoden 2013 alussa ja heti alkoi mutkaton ja maukas ajanjakso. Tavoite oli selkeä: pojat halusivat tehdä oululaisille toisen olohuoneen miljöön, musiikin ja oivan lokaation myötä. Yhdestä asiasta ei kuitenkaan oltu valmiita tinkimään. Kaiken piti olla laadukasta.
Toripolliisin ruokalista vaihtuu viisi kertaa vuodessa, aina sesongin mukaan. Kausimenuissa ovat uskonnolliset pyhät ja kauden spesiaalit raaka-aineet hyvin edustettuina. Tavoite on haastaa itseään kehittymään jatkuvasti tavalla, jollaista ei ole Oulussa ennen nähty.
Tutustu työnantajan yrityssivuun osoitteessa https://tyopaikat.oikotie.fi/yritys/staff-point/2492090-1
Lue lisää työnantajasta
- Lapland Hotels Chef, seasons 2024-2025, Northern Finland, Lapland Hotels
- StaffPoint Oy asentajia raskaan kaluston varusteluun, Salon seutu
- Select Service Partner Finland Shift Manager, Kaffet Bakery, Helsinki-Vantaan Lentoasema, SSP Finland
- StaffPoint Oy Puupakkausten valmistaja, Riihimäki
- StaffPoint Oy LVI-Putkiasentaja, Pirkanmaa