Tietoa tehtävästä
Haemme Laukaan huikeimpiin maisemiin VARJOLAN TILALLE KOKKEJA kesätyöhön 2024
Nyt on mahdollisuus viettää kevät ja kesä upean maaseudun ympäröimänä Kuusassa. Varjolan tilalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan. Ravintolan ruokalistalla näkyy kauden sesonkiruokien hyödyntäminen.
Kokkina valmistat erilaisia annoksia aamupalasta illallistarjoiluun. Annokset valmistetaan alusta asti itse tuoreista raaka-aineista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kaikki keittiön yleiset tehtävät. Tulet saamaan perehdytyksen tehtäviisi, joten jos jotain et vielä osaa, se opetetaan. Voit olla siis jo pitkän kokemuksen omaava tai urasi alussa oleva kokki! Hyvä perustietämys ja motivoitunut asenne ovat tärkeintä. Työaika määräytyy ravintolan aukiolon mukaisesti ma-su kello 7-22 välille, olethan siis valmis vuorotyöhön niin arkisin kuin viikonloppuisin.
Työsuhde on määräaikainen toukokuun alusta elokuun loppuun ja tarjolla on täydet työtunnit, mahdollisuus on tehdä myös pienemmillä työtunneilla. Palkkaus neuvoteltavissa.
Tarvittaessa mahdollisuus majoitukseen. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.
Toivomme sinulta:
- Kokin koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä
- Paineensietokykyä ja yhteistyötaitoja
- Valmiutta vuorotyöhön
Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi
- Perehdytyksen tehtäviisi ja tiimin tuen
- Majoitusmahdollisuuden
Ota yhteyttä:
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 30.4.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.