Nappaa työpaikka matkailukohteesta, jossa arvostetaan raaka-aineita ja ollaan ylpeitä ainutlaatuisesta ruokakulttuurista.
Tertin Kartanon tiimiin haussa yksi KOKKI kesäsesonkiin ja yksi KOKKI vuoden loppuun asti.
Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on jo aiempaa kokin ammattiosaamista ja/ tai keittiöalan opintoja taustalla sekä tietenkin intohimoista ja motivoitunutta asennetta. Lisäksi toivomme kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä. Omaathan myös kiinnostusta raaka-aineita ja ruoanlaittoa kohtaan.
Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä sekä hyödyntää jo olemassa olevaa osaamistasi. Työn motivoituneessa tiimissä, jossa onnistutaan yhteistyöllä ja laadukkailla raaka-aineilla, keittiömestari Antti Ukkosen tukemana. Hyvät työtilat ja ainutlaatuisen kartanomiljöön, unohtamatta huippuja tiimikavereita. Tertin kartano on valittu National Geographicin vuoden 2024 parhaiden ravintoloiden listalle. Listalla on yhteensä 21 ravintolaa ympäri maailman.
Työtä on tarjolla kesäsesongille tai vuoden loppuun asti. Työvuorot sijoittuvat sekä arkeen, että viikonloppuun, aamu- ja iltavuoroissa. Työtunnit on sovittavissa, esimerkiksi 90- 112.5h/3vko. Palkkauksessa noudatamme vähintään maravates, 12,77-14,03e/h tai sopimuksen mukaan. Mikäli olet ulkopaikkakuntalainen, asiakkaalla on mahdollisuus auttaa asunnon etsinnässä.
Kesäsesonkina Tertin Kartanossa palvellaan vieraita kartanoravintolassa lounaalla yli 50 makuelämyksen kesäpöydän äärellä sekä illallisella ala carte -menujen äärellä. Kartanon puutarhakahvilassa on tarjolla päivittäin lounas sekä kahvipöytä. Puutarhakahvilassa on oma leipomo. Kartanoravintola puutarhakahvila, herkkukauppa ja muotikauppa palvelevat päivittäin. Pihapiirissä myös kuusi huoneinen kartanohotelli ja lumoava puutarha sekä luomumetsä.
Tertin Kartanossa ollaan ylpeitä ainutlaatuisesta ruokakulttuurista ja loistavasta asiakaspalautteesta. Näiden perustana ovat tarkkaan mietityt palveluprosessit, oma puutarha ja sen antimet sekä erittäin korkea itse tekemisen aste. Tertin Kartanossa vieraat kohdataan aina hymyssä suin ja pyritään tarjoamaan kaikille ainutlaatuisia autenttisia kulinaristisia kokemuksia.
Nappaa tästä työpaikka ainutlaatuisessa matkailukohteessa ja liity mukaan huippu tiimiin!