Ensimmäinen Morton avattiin pienelle Rautalammin kylälle vuonna 2010. Nykyään Mortoneita on seitsemän, joista yksi toimii ympäri vuoden ja loput kuusi kesäaikaan eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Jokainen ravintola on uniikki eikä kahta samanlaista ole. Morttonissa on aina uskottu, että parhaat tarinat alkavat yhteisen pöydän äärestä. Parhaat palkinnot ovat tulleet paitsi kaupungin parhaasta burgerista ja terassista, myös siitä, että tutut asiakkaat ja työntekijät palaavat Mortoniin aina uudelleen ja uudelleen.
Nyt etsimme konttiravintola Morton Joensuuhun KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ tulevaksi kesäksi 2024!
Mortonin tärkeimmät arvot eli ihmiset, aitous, välittäminen, tinkimättömyys ja seikkailu. Keittiön vuoropäällikkönä sinulla on keskeinen rooli näiden arvojen toteutumisessa käytännön arjessa, sillä tehtävänäsi on loihtia Mortonin kuuluisia burgereita, salaatteja ja jälkiruokia laadukkaiden lähi- ja pientuottajien raaka-aineista. Viimeisen päälle mietitty reseptiikka, hyvät annoskortit sekä mukavat työkaverit auttavat sinua onnistumaan työssäsi.
Keittiön vuoropäällikkönä työskentelet ravintolapäällikön alaisuudessa, tiiviissä yhteistyössä muiden vuoropäälliköiden kanssa. Johdat ja organisoit keittiön toimintaa käytännössä, sekä autat työkavereitasi kehittymään ja perehdytät uudet kokit työhönsä. Hoidat tukkutilauksia ja pidät huolta raaka-aineiden varastokierrosta yhdessä ravintolapäällikön kanssa.
Tiedät miten valtava merkitys työlläsi on asiakaskokemuksen kannalta. Pidät huolta, että ruokamme ovat vähintään yhtä kehuttuja myös jatkossa.
Millaista tekijää etsimme?
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on…
- Useamman vuoden vahvaa kokemusta keittiötyöskentelystä.
- Halua johtaa ihmisiä ja halua kehittyä johtajana. Me tarjoamme tukemme kehittymisellesi ja valmennamme sinua johtajana.
- Hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuutta sekä kykyä toimia erilaisissa tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa.
- Kokemusta kiireisestä sesonkityöstä, sekä kykyä pitää paketti kasassa ja tunnelma rentona myös kiireen keskellä.
- Mahdollisuus sitoutua työhön koko kesän ajaksi, toukokuun alusta elokuun loppuun.
- Kokemusta tukkutilausten tekemistä ja varastonhallinnasta.
- Hygieniapassi, anniskelupassi ja voimassaoleva salmonellatodistus.
Entä mitä tarjoamme sinulle?
- Kesätyön, jossa työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja jatkuvat elo-syyskuulle
- Työsopimuksen, jossa työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan 112,5h/3vko.
- Sopimuspalkkauksen, jossa aiempi kokemuksesi ja osaamisesi huomioidaan eduksesi.
- Täyden tuen työsuhdeasioissa sekä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajan.
Me haluamme juuri sinut!
Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa 2024.
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.
Sanni Vattulainen
HR-konsultti
050 444 2478
sanni.vattulainen@eezy.fi
Antti Tolonen
HR-harjoittelija
040 639 0904
antti.tolonen@eezy.fi
Eezy Joensuu / KarelPro Oy
Koskikatu 13
80100 Joensuu