Keittiömestari / Xaviér
Tietoa tehtävästä
Palkkaus
Sopimuksen mukaan
Haemme asiakasyrityksellemme Helsingin keskustassa sijaitsevaan Epicenterin tiloissa toimivaan lounas- ja tapahtumaravintola Xaviériin keittiömestaria vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työajat sijoittuvat useimmiten klo 08-19 väliselle ajalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävän palkka on neuvoteltavissa aiempi osaamisesi huomioiden.
Ravintola Xaviér tarjoaa arkisin lounasta ja kokoustiloja käytetään päivisin ahkerasti. Iltaisin ravintolassa järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten cocktail-tilaisuuksia ja istuvia illallisia. Laadukkaat raaka-aineet, paikallisuus ja erinomainen asiakaspalvelu ovat ravintolan toiminnan perusta.
Keittiömestarina vastaat keittiön esihenkilötehtävistä ja osallistut aktiivisesti keittiön päivittäiseen toimintaan. Tehtäviisi kuuluu muun muassa ruoan valmistusta, varastonhallintaa, inventaariota ja päivittäisen operatiivisen työn organisointia.
Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta keittiön esihenkilötehtävistä, itsenäistä työskentelyotetta ja kykyä ohjata tiimiäsi. Lisäksi sinulla tulisi olla ymmärrystä alan tunnusluvuista sekä halua tarjota asiakkaille maukasta ja tasalaatuista ruokaa. Englanninkielen taito on tarpeellista tehtävässä menestymiseen.
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi
Sopimuksen mukaan