Tietoa tehtävästä
UniCafe
Meille ruoka on paljon enemmän kuin polttoainetta: se on tapa muuttaa maailmaa. Kehitämme kunnianhimoisesti uuden ajan opiskelijaravintoloita, joissa lounastaminen on sekä eettistä että edullista.
Uskomme vahvasti moniarvoiseen ja monimuotoiseen työyhteisöön. Ammattitaitoisesta työporukastamme löytyy lukuisia eri taustoja ja tarinoita. Meillä kaikki ovat työyhteisön tasavertaisia jäseniä ensimmäisen työpäivän tulokkaista yli 20-vuotisen työuran konkareihin ja kiirehuippuja tasoittaviin extraajiin.
Hommia teemme tosissamme, mutta emme otsa rypyssä – töissä saa olla myös hauskaa. Yhteiset virkistäytymiset tarjoavat mukavaa vastapainoa toisinaan tiukkatahtiseenkin arkeen.
UniCafe on osa Ylvaa, jonka omistaa Helsingin yliopiston ylioppilaskunta. Olemme tehneet töitä kestävän ruokailun ja paremman opiskelijaelämän eteen jo vuodesta 1953.
Olemme savuton työpaikka.
Liity joukkoomme luomaan täysin uudenlaista kampusravintolaa
Avaamme elokuussa 2024 Helsingin yliopiston Viikin kampukselle uuden kampus- ja tilausravintolan, joka elää asiakkaidemme arjessa aamiaisesta lounaaseen, päivän kokouksista iltapäivän rentoihin aftereihin ja juhlaillallisista suuriin tilaisuuksiin.
Etsimme nyt ravintolapäällikköä, keittiömestaria ja vuoropäällikköä sekä leipureita, kokkeja, kylmäköitä ja kassatarjoilijoita rakentamaan kanssamme Suomen parasta kampusravintolaa.
Haluamme asettaa jo lähtöruudussa riman korkealle. Valmistamme kaikki ateriat alusta alkaen itse, emmekä käytä lainkaan eineksiä. Ravintolamme sydämenä toimii oma leipomo, jonka tuoreet herkut kruunaavat sekä lounasaterian että tilaustarjoilut. Teemme yhteistyötä alueen lähituottajien kanssa ja toimimme testialustana täysin uusille tuotteille.
Tavoitteenamme on, että meidät tunnetaan kampuksella paitsi maistuvasta ruoasta, myös erinomaisesta palvelusta. Uskomme, että onnistumme tässä, kun töissä on hyvä henki, yhteiset tavoitteet ovat kaikille selvillä ja niiden toteutumisesta myös palkitaan.
Toivomme, että hakemamme KEITTIÖMESTARI
- on kehittäjä, joka myös johtaa keittiötään kehittämismyönteisesti
- ymmärtää, miten suurtalouskeittiötä johdetaan taloudellisesti, kestävästi ja vastuullisesti
- on ammattitaitoinen ja kiinnostunut valmistamaan hyvän ruoan alusta asti
- sietää painetta nopeatempoisessa ympäristössä
- on kouluttautunut keittiömestariksi, suurtalousesihenkilöksi tai ravintolaesihenkilöksi
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on kokemuksen ja osaamisen mukaan välillä 2900–3400 € / kk.
Lisäksi haemme RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ, VUOROPÄÄLLIKKÖÄ, LEIPUREITA, KOKKEJA, KYLMÄKÖITÄ sekä KASSATARJOILIJOITA. Heiltä odotamme soveltuvaa koulutusta, työkokemusta, kiinnostusta vastuulliseen ravintolatyöhön ja intoa jatkuvaan kehittämiseen.
Mikä tekee UniCafesta hyvän työpaikan?
- Mahdollistamme ja tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista kehittymistä
- Pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon
- Henkilökuntaneuvostomme ja Smartumin virkistysetu tukevat fyysistä ja henkistä hyvinvointia vapaa-ajalla mm. erilaisten lajikokeilujen kautta
- Virkistäydymme tiiminä oman toimipisteen kesken
- Palkitsemme jokaista työntekijää hyvästä tuloksesta
- Mahdollistamme työsuhdepyörän käytön
- Käytössämme on työaikajärjestelmä
- Työ on päiväpainotteista, mutta vuoroja on arkisin myös alkuiltaan saakka ja lauantaisin päiväsaikaan
Työntekijä työllistyy suoraan UniCafelle. StaffPoint toimii haussa rekrytointikumppanina. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja teemme valintoja jo hakuaikana.
Ota yhteyttä:
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 26.5.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.