Esihenkilökoulutuksella vuoromestariksi
Tietoa tehtävästä
Kouluttaudu vuoromestariksi Leijona Cateringille! 🥗
Oletko työskennellyt jo useamman vuoden kokkina ja koet, että olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Oletko kiinnostunut kehittämään itseäsi ja työyhteisöäsi, sinulla on positiivinen asenne ja valmentava ote työhön? Perho Liiketalousopisto Perho PRO ja StaffPoint järjestävät keväällä 2024 alkavan lähiesihenkilökoulutuksen, jonka jälkeen tavoitteena on valmennettavien työllistyminen vuoromestarin tehtäviin yhteistyöravintoloihin.
Nyt haemme Leijona Cateringin toimipisteeseen Suomenlinnan merisotakouluun Hilmaan keittiön vuoromestari koulutettavaa.
Toivomme sinulta:
- Intoa ja motivaatiota uuden oppimiseen
- Vahva ammattitaito suurkeittiön puolelta
- Leipominen ja edustustuotteet ovat myös tuttuja sinulle
Oppisopimuskoulutus alkaa huhtikuussa 2024. Koulutuksen tarkoituksena on mahdollistaa uusi ura Leijonatiimissä Suomenlinnassa.
Koulutus suoritetaan oppisopimuskoulutuksena, jossa esimiestyön ammattitaito opitaan ensisijaisesti työpaikallasi ja oppimista täydennetään lähiopetuspäivillä. Oppilaitoksessa Perhon Töölön Kampuksella tapahtuvia lähiopetuspäiviä on kaksi kuukautta kohden ja muu oppiminen tapahtuu suurtalouden ammattikeittiössä. Koulutuksessa suoritetaan lähiesihenkilön ammattitutkinnon osa, joka antaa hyvät valmiudet esihenkilön tehtäviin ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan aloilla.
Työtunteja tässä palkallisessa oppisopimuskoulutuksessa tulee olemaan 112,5 h/3vko. Tarjoamme Leijona Cateringille koulutuksen tuleville toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 6:45-18:00.
Hae rohkeasti mukaan oppimaan uutta! Saat oivalluksia ja käytännön työkaluja sovellettavaksi esihenkilötyön arkeen, sekä verkostoidut muiden esihenkilöiden kanssa. Tukenasi valmennuksen aikana ovat niin Perho PRO:n, StaffPointin kuin Leijonatiimin ammattitaitoinen ja lämminhenkinen porukka.
Huomiothan että tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus poliisin tekemän turvallisuusselvityksen avulla.
Tsekkaa vielä video koulutusohjelmastamme! https://www.youtube.com/watch?v=oip3Dzpf4P4&t=11s
Tarjoamme
- Hyvän perehdytyksen
- Tarjoamme myös mukavat työkaverit sekä savuttoman työympäristön.
- Tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi että työtäsi
- Turvallisen työympäristön
- Koulutusyhteistyö
- StaffMentorin tuki
- Uralla etenemisen mahdollisuuden
- Palkallinen ammatillinen kehittyminen
Ota yhteyttä:
Tietoa työnantajasta
Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka.
Tutustu työnantajan yrityssivuun osoitteessa https://tyopaikat.oikotie.fi/yritys/staff-point/2492090-1
Lue lisää työnantajasta
- FläktGroup Finland Oy Kesätyöntekijöitä tuotantoon, FläktGroup Finland Oy, Toijala
- The European Chemicals Agency (ECHA) Regulatory/Scientific support in A4, ECHA
- StaffPoint Oy Logistiikkatyöntekijä, Malmi, Helsinki
Leijona Catering Oy muualla verkossa
Työnantajan verkkosivulle