Tietoa tehtävästä
Innostutko monipuolista työtehtävistä? Haluatko olla tekemässä toiminnastamme entistä laadukkaampaa? Tule K-ryhmään kuuluvaan foodservice-alan johtavaan tukkukauppaan Kesproon ja anna oma panoksesi onnistumiseemme.
Kespron laatu- ja vastuullisuusyksikössä vastaamme vastuullisuudesta, laadusta, elintarviketurvallisuudesta ja työsuojelusta niin Kesprossa, kuin Kespron tytäryrityksissä Kalatukku E. Erikssonissa ja Reinin Lihassa.
Etsimme elintarviketurvallisuusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.
Työtehtäviisi kuuluvat elintarviketurvallisuuteen liittyvien asioiden ylläpito, kehittäminen ja koordinointi. Pääasiallisesti tehtävät liittyvät lainsäädännön ja FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusstandardin vaateiden käytäntöön vientiin, ja omavalvonnan koordinointiin, niin Kesprossa kuin tytäryritysten Reinin Lihan ja Kalatukku E. Erikssonin toiminnassa. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta, ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Toimit myös yhteistyössä Keskon eri yksiköiden sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.
Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
- elintarviketuotannon tuntemusta, erityisesti liha- ja kala-alan tuntemus on eduksi
- osaamista ja kokemusta elintarviketurvallisuussertifioinneista ja -auditoinneista
- elintarvikelainsäädännön ja omavalvonnan tuntemusta
- hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, jotta toimit sujuvasti kirjallisen dokumentaation tulkitsijana ja tuottajana, sekä sinulta luonnistuvat auditoinnit myös englanniksi
- yleisimpien toimisto-ohjelmien osaamista ja sähköisten työkalujen sujuvaa käyttöä
- rohkeutta puuttua epäkohtiin ja toimia kouluttajana
- paineensietokykyä ja joustavuutta
- organisointi- ja yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- vastuunkantamista sekä halua ja kykyä viedä asiat maaliin ja käytäntöön
- motivaatiota uuden oppimiseen ja asioihin tarttumiseen
- valmiutta matkustaa tarvittaessa esim. Kespron noutotukkuihin ja työskennellä säännöllisesti varsinaisen toimipisteen, eli Kalasatamassa sijaitsevan K-Kampuksen, lisäksi Kalatukku E. Erikssonilla Roihupellossa ja Reinin Lihassa Tukkutorilla
Tarjoamme sinulle:
- erittäin monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan, johon kuuluu Kespron, Reinin Lihan ja Kalatukku E. Erikssonin elintarviketurvallisuusvastuita
- haasteellisen ja vastuullisen työnkuvan sekä mahdollisuuden monipuoliseen oppimiseen
- mahdollisuuden työskennellä voimakkaasti kehittyvässä liiketoiminnassa
- näköalapaikan vastuullisuudestaan palkitun yrityksen toimintaan
- innostavan työilmapiirin, ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä Kesko-konsernin edut
- K-Kampuksen upeat työskentelytilat sekä monipaikkatyön mahdollisuudet
Jos tehtävä kiinnostaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Kespron laatu- ja vastuullisuusjohtaja Mia Haavisto, puh.050-3878489, tavoitettavissa to 5.9. klo 9-10 sekä ti 10.9. klo 15-16.
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 15.9.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.
Lisätietoja: Mia Haavisto, mia.haavisto@kesko.fi