Assistant Restaurant Manager, Finlandia Bistro
Läpikotaisin peruskorjattu, uusi ja uljas Finlandia-talo avautuu tammikuussa 2025! Rekrytoimme nyt ikoniseen tapahtumakeskukseen henkilökuntaa monipuolisiin tehtäviin.
Finlandia Bistro
Ravintola toimii à la carte -ravintolana torstaista lauantaihin ja on muina aikoina varattavissa yksityiskäyttöön. Ravintola on suunniteltu hintatasoltaan ja ilmeeltään mahdollisimman monille saavutettavaksi. Vastuulliset ja kestävät valinnat ohjaavat ravintolan toimintaa ja etsimme jatkuvasti keinoja syventää niitä eri osa-alueilla.
Menussa korostuvat suomalaiset raaka-aineet, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään luomutuotteita sekä lähi- ja pienyrittäjien tuottamia raaka-aineita. Ruoka on skandinaavisen pelkistettyä ja modernia, mutta emme rajoita itseämme vain suomalaiseen keittiöön; kansainväliset, erityisesti välimerelliset vaikutteet ovat mukana. Juomakatalogi on huolella kuratoitu ja siinä yhdistyvät klassiset viinit, suomalaisuus ja suomalaisen luonnon maut.
Asiakaskunta koostuu Finlandia-taloon tulevista kotimaisista ja ulkomaisista vieraista, ravintolaan varta vasten tulevista asiakkaista sekä myyntipalvelun kautta saapuvista ryhmistä.
Työnkuva
Etsimme osaavaa ja innostunutta Apulaisravintolapäällikköä tiimiimme! Tehtävässä pääset toimimaan ravintolapäällikön oikeana kätenä ja osaltasi johtamaan tiimisi huippusuorituksiin. Jos sinulla on jo vahva kokemus vastaavista ravintola-alan tehtävistä ja vahvat johtamistaidot, saatat olla etsimämme henkilö.
Edellytykset tehtävässä onnistumiseen:
• Johtamistaito ja kokemus ravintola-alalta: Sinulla on kokemusta vastaavanlaisesta esihenkilötyöstä ja osaat motivoida sekä inspiroida tiimiäsi saavuttamaan yhteiset tavoitteet.
• Asiakaspalveluhenkisyys: Olet asiakaspalvelun ammattilainen, joka asettaa asiakkaan aina etusijalle ja luo unohtumattomia asiakaskokemuksia.
• Organisointikyky: Pystyt hallitsemaan suuria kokonaisuuksia ja pitämään asiat järjestyksessä myös kiireisinä aikoina.
• Viini- ja cocktail-osaaminen: Tunnet viinien ja cocktailien maailman ja osaat suositella asiakkaille parhaita vaihtoehtoja.
• Hovimestarin taidot: Hallitset hovimestarin tehtävät ja pystyt ohjaamaan tiimiäsi erinomaisen palvelun tarjoamiseen.
• Kielitaito: Edellytyksenä on sujuva suomen kielen taito, sekä vähintään englannin kielen osaaminen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
Työvälineet ja palkkaus
Käytämme työssä seuraavia järjestelmiä: Restolution, MaraPlan Pro, Mepco HR Flex, Sales Force.
Työsuhde on kokoaikainen 112,5 h/3vko. Palkkaus määräytyy sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja on neuvoteltavissa. Lisäksi tarjoamme sinulle Finlandia-talon henkilöstöedut, joihin kuuluvat ateriaetu talon omassa henkilöstöravintolassa, liikunta- ja kulttuurietu (E-passi), kattava Terveystalon työterveys, mahdollisuus sidosryhmälippuihin Finlandia-talossa järjestettäviin konsertteihin sekä 50 % alennus Finlandia-talon omista ravintola- ja kahvilapalveluista. Lisäksi matkapuhelinetu tehtäviin, joissa se on tarpeellinen työtehtävien hoitamisen kannalta.
Uudistuvan Finlandia-talon rekrytointiyhteistyökumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut Oy, joka vastaa kandidaattien kontaktoinnista ja esihaastatteluista. Jatkoon valituille hakijoille järjestetään seuraava haastattelukierros Finlandia-talon edustajien kanssa viikoille 37–39.
Jos tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ja liity osaavaan ja motivoituneeseen tiimiimme!
Alvar Aallon suunnittelema, vuonna 1971 valmistunut Finlandia-talo on yksi Suomen tunnetuimpia moderneja rakennuksia ja yksi Helsingin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Talossa yhdistyvät uniikilla tavalla arkkitehtuuri, design, toiminnallisuus ja tunnelma. Tapahtumatoiminnan lisäksi avautuu ensimmäistä kertaa majoitusmahdollisuus, uusia ravintolakonsepteja sekä design-kauppa.
Finlandia-talo on monipuolinen, ammattitaitoisten tekijöiden tapahtumapaikka, joka kykenee palvelemaan yli odotusten niin kansainvälisiä huippukonferensseja, elämyksellisiä yritystapahtumia kuin intiimejä kulttuuri-iltojakin. Finlandia-talo on kansainvälisesti merkittävä huipputapahtumien edelläkävijä, joka kokonaisvaltaisella palvelufilosofiallaan on asettanut tapahtumajärjestämisen tason korkealle.
Lisätietoja:
Eeva Meittamo
Tiimipäällikkö – HoReCa
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy
eeva.meittamo@eezy.fi