Ac-tarjoilija, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Baaritaitoisia AC-tarjoilijoita Hangon Origoon kesäksi 2024!

Romanttisessa makasiinimiljöössä sijaitseva Hangon Origo etsii kesäksi vahvistusta salitiiminsä. Haussa on kokoaikaisia kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajalle. Tiimiin mahtuu mukaan vielä baaritaitoisia tarjoilijoita, joilla on jo kokemusta ac-tarjoilusta. Työtunteja on mahdollista täydentää myös baarivuoroissa yläkerran Walliksessa!

Jos haluat nauttia Hangon aurinkoisesta kesästä mahtavan työporukan kanssa, on tässä sinun tilaisuutesi!

Jos sytyt sesonkityöstä hae mukaan Hangon Origon kesäkaudelle 2024!

Toivomme, että olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja kunnianhimoinen tarjoilija, jolla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvät yhteistyötaidot ja asenne ratkaisee! Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Toivoisimme myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Odotamme innolla liittymistäsi ammattitaitoiseen joukkoomme, jossa pääset kehittämään ja kehittymään. Henkilöstöedut ja uramahdollisuudet ovat myös ainutlaatuiset koko Suomessa, koska Origo on osa suomalaista ravintolakonserni NoHo Partners Oyj:tä, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka-, ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana.

Hangon sesonki kestää kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin. Tarkempi aloitus- ja lopetuspäivä on sovittavissa. Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan vakituisemmin tai osa-aikaisesti.

Majoittumaan pääset yhteismajoituksessa edulliseen kuukausihintaan, joten kesätöihin voi hyvin saapua kauempaakin!

Jätä hakemuksesi ja CV:si pikaisesti näiden sivujen kautta, kuitenkin viimeistään 22.5.! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja:

Hilkka Käyhkö
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
noho.pks@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja..

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/525438267