Interim Controller muutosprojektiin, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Epta Refrigeration Oy (https://www.eptarefrigeration.com/en) on jäähdytysliiketoiminnan asiantuntija ja osa italialaista EPTA-konsernia. Hiljattain tapahtuneen yritysjärjestelyn ja joint venture-projektin jälkeen yrityksen raportointikäytännöt ovat muutostilassa ja tähän projektiin etsitään nyt päämäärätietoista tekijää nimikkeellä

Interim Controller muutosprojektiin

Tehtävänkuva

Tehtäväsi keskiössä tulee olemaan standardikustannuslaskennan kehittäminen. Organisaatiossa on käynnissä yritysjärjestelyn jälkeinen muutos, jonka seurauksena suuri osa työkaluista sekä talouden raportointikäytännöistä tulee uudistumaan tulevien muutaman vuoden aikana. Epta Refrigeration Oy on osa kansainvälistä organisaatiota ja nyt raportointia kehitetään italialaisen emoyhtiön standardien mukaiseksi.

Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä useiden sisäisten sidosryhmien kanssa mukaan lukien niin tuotannon kuin hallinnollisenkin tiimin. Keskityt erityisesti standardikustannuslaskennan mallien ja raporttien kehittämiseen. Myös osaaminen Microsoftin ohjelmistoista ja ERP-ratkaisuista on eduksi, sillä organisaatiomuutoksen yhteydessä myös järjestelmävaihdos on ajankohtainen.

Millaista henkilöä etsimme?

Tärkeää on, että sinulla on taustaa ja osaamista standardikustannuslaskennan periaatteista sekä näkemystä valmistavan teollisuuden alan yrityksestä ja ERP-järjestelmän toiminnasta teollisuusyrityksessä. Olet aiemminkin pyöritellyt materiaalikustannusten ja tuotantoaikojen yhtälöä ja osaat hahmottaa kustannuslaskennan perusperiaatteet aiemman kokemuksen tai vaikkapa vahvan opintotaustan perusteella.

Ennen kaikkea olet muutosmyönteinen, paineensietokykyinen ja työskentelytyyliltäsi valmis tekemään selvitystyötä asioiden ratkaisemiseksi. Olet valmis työskentelemään raportointiaikataulujen vaatimissa puitteissa ja teet määrätietoisesti oman osuutesi valmiiksi ja uskallat kysyä apua tarpeen mukaan. Tehtävässäsi olet yhteydessä tiiviisti myös emoyhtiön suuntaan, jotta malleista saadaan muodostettua heidän standardiensa mukaiset. Kommunikoit sujuvasti englanniksi.

Mitä sinulle tarjotaan?

Pääset monipuoliseen ja vaihtelevaan tehtävään, jossa yhdistyvät sekä itsenäisen työskentelyn että tiimin tuen parhaat puolet. Projektin kesto on 12-24 kuukautta ja kesto tarkentuu projektin edetessä.

Työsuhteessa noudatetaan hybridityön mallia, jonka mukaan voit työskennellä vaikka kotitoimistolta tehtävien näin salliessa. Tuotantoyksikkö sijaitsee Porvoossa, jonne olet valmis kulkemaan tarpeen mukaan.

Palkkaus määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti, joten kerro meille palkkatoiveestasi hakemuksesi yhteydessä.

Kiinnostuitko?

Mikäli innostuit kuulemastasi, niin laitathan meille hakemuksesi urasivujemme kautta tulemaan! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Muuta

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: 12-24 kuukautta

Sijainti: Porvoo / hybridityö (pk-seutu)

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa... (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat... (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa... (https://www.instagram.com/hrsatama)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/4125565-interim-controller-muutosprojektiin