Puolustuskiinteistöt logo

Puolustuskiinteistöt - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Senaatti on Suomen valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet ja edellytykset tehdä sitä työtä, joka tekee tästä maasta maailman toimivimman ja turvallisimman. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme ytimessä.

Teemme tilaa innostua ja onnistua!

Senaatti-kiinteistöissä meitä työskentelee noin 400 ja Puolustuskiinteistöissä noin 700 alan ammattilaista. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Suomen suurimpana ja monipuolisempana toimitilakiinteistöjen omistajana tarjoamme kärkipaikan alan kehitykseen. Pyrimme tarjoamaan senaattilaisille mielekkään ja oikein mitoitetun työn, joustavat työajat sekä laadukkaan työterveyshuollon ja esimiehen tuen. Seuraamme henkilöstön työtyytyväisyyttä mm. henkilöstötutkimuksella. Esimiesindeksi kertoo esimiestyömme laadusta.

Kehitämme henkilöstömme osaamista yksilön ja organisaation tavoitteiden ja odotusten mukaisesti. Tavoitteenamme on jatkuva henkilökohtainen kehittyminen, moniosaaminen, vuorovaikutustaitojen kehittäminen ja muutosvalmiuden edistäminen. Tervetuloa osaksi sitoutunutta ja innostunutta työyhteisöämme.

Yhteystiedot

Tutustu työnantajaan Puolustuskiinteistöt

Avoimet työpaikat
Puolustuskiinteistöt on VLL jonka päätoimiala on Muut laitokset ja asumispalvelut. Vuonna 2021 liikevaihto oli 271 978 328,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Hamina ja käyntiosoite ISOYMPYRÄKATU 10, 49400, HAMINA. Puolustuskiinteistöt käyttää y-tunnusta 3169414-8. Työnantajalla on tällä hetkellä 2 avointa työpaikkaa Oikotiellä.