Myyntipäällikkö / Avainasiakaspäällikkö, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 4.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö työtä, jossa pääset loistamaan itsenäisessä ja vastuullisessa myyntityössä? Haluatko vaikuttaa eri toimialojen markkinointiin? Nyökytteletpä sitten hyväksyvästi tai mietit mielessäsi, että check ja check, jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt Suomen suurimmalle mediatalolle Ouluun energiseen tiimiin myynnistä innostuvaa Myyntipäällikköä / Avainasiakaspäällikköä.

Työssäsi pääset suunnittelemaan markkinointia yhdessä yrityspäättäjien kanssa. Autat asiakkaitasi menestymään tarjoamalla heille uusia ideoita ja toimivampaa mainontaa, joiden rakentamisessa sinulla on tukena mediatalon asiantuntijatiimit. Tarjoat asiakkaille digitaalisia mainosratkaisuja, videoita ja sisältömarkkinointia medioihin. Työsi on liikkuvaa ja joustavaa. Työpisteesi sijaitsee Oulussa, mutta voit tehdä työtä joustavasti myös etänä. Työsuhteesi on vakituinen. Saat olla rohkea, sinulla on lupa kehittyä, kokeilla, uskaltaa, rakentaa uutta, epäonnistua ja yrittää uudelleen.

Tarjoamme sinulle:

-Upean mahdollisuuden rakentaa mediamainonnan tulevaisuutta erinomaisen tiimin kanssa
   -Mahdollisuuksia kehittyä ison talon sisällä
   -Mukavan ja kannustavan työympäristön
   -Kannustavan palkkauksen. Odotettavissa oleva kuukausiansio on 4000€-6000€, joka koostuu kilpailukykyisestä kuukausipalkasta sekä provisioista.
   -Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen työsuhteen aikana - et jää yksin!

Odotamme sinulta:

-Aktiivista, intohimoista ja itsenäistä otetta myyntityöhön
   -Idearikkautta ja rohkeutta kokeilla uusia juttuja - "out of the box" -ajattelu on valttia!
   -Positiivista draivia ja reipasta asennetta
   -Kiinnostusta digitaaliseen ympäristöön
   -Myynnillistä osaamista ja kokemusta uusasiakashankinnasta
   -Korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa kaupallista koulutusta
   -Oma auto on tarpeen asiakaskäyntejä varten Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia koko rekrytointiprosessin ajan! Rekrytointiin liittyviin kysymyksiin vastaa Baronan henkilöstökonsultti Elias Kalliomäki, elias.kalliomaki@barona.fi.

HUOM! Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä - tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/664afd088c3535001d149bcb