Kahvilatyöntekijä Ravintola Stansvikiin!, Suomen Saaristoravintolat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Stansvikin kartanoalue on yksi Helsingin upeimmista kartano- ja puistoalueista ja huomionarvoisimmista luontokohteista. Kulttuurihistoriallisesti merkittävä ja arvokas kartano sijaitsee Kruunuvuorenrannan alueella Helsingin Laajasalossa. Stansvikin kartano on suosittu juhlien, tapahtumien, tilaisuuksien ja kokousten pitopaikka. Kesäisin Ravintola Stansvik on avoinna yleisölle joka päivä.

Etsimme nyt Ravintola Stansvikiin kahvila/ravintolatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Ravintolassa tarjoillaan arkisin lounasbuffet. Buffaan kuuluvat runsas salaatti- ja leipäpöytä sekä kolme lämmintä ruokaa (vege, liha/kana ja kala).

Ravintola on sesonkipaikka, avoinna toukokuun alusta syyskuun loppuun, talvikaudella valmistetaan tilauksia, jotka ovat myös buffia erikokoisille ryhmille. Talvikausi 1.10.-30.4. on kevyempi, kesä hulinaa eli kyky operoida kiireen keskellä on välttämättömyys.

Edellytyksenä on kokemus kassatyöstä ja asiakaspalvelusta. Lounasaika on erittäin kiireinen, joten sukkulointikykyä tarvitaan. Työ on pääasiassa päivätyö (8-16), mutta vuoroja on tarjolla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Laita heti sähköpostia osoitteeseen ravintola@stansvikinkartano.fi ja liitä mukaan CV:si, pari suosittelijaa ja palkkatoiveesi. Myös asunto kartanoalueelta on mahdollinen.

Tervetuloa Stansvikin kartanolle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tommi.korkala@gmail.com