Yleislääkäri, mielenterveys- ja päihdepalvelut, v, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2024
  • Hae viimeistään 14.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme lääkäriä osaksi tiimiämme Espooseen vieroitushoito-osastolle. Voit olla päihdelääkäri tai päihdelääketieteestä ja potilaiden hoidosta kiinnostunut yleislääkäri. Tehtävään perehdytetään, aiempaa kokemusta ei vaadita.

16 paikkainen osastomme sijaitsee Espoossa (Kalaonnentie 8). Potilaiden hoitojaksot ovat keskimäärin 5-14 vrk kestoisia. Osastolla hoidetaan alkoholin ja muiden päihteiden tai lääkkeiden aiheuttamia vaikeita vieroitusoireita silloin kun avohoito ei ole riittävää. Lääkärinä tapaat potilaat heidän saapuessaan osastolle sekä hoidon aikana tarpeen mukaan. Vastaat lääkehoidon määräämisestä, potilaan psyykkisen ja fyysisen kokonaistilanteen arviosta sekä osallistut potilaiden jatkohoitosuunnitelmien laatimiseen osana moniammatillista tiimiä. Työtä tehdään yhteistyössä avohoidon kanssa ja samassa rakennuksessa toimii lisäksi selviämishoitoasema.

Työtä tehdään virka-aikana arkisin. Konsultaatiotukea on saatavilla joustavasti ja lääkäreille järjestetään kuukausittainen työnohjaus. Työstä on mahdollista kerryttää palveluita päihdelääketieteen erityispätevyyttä varten. Lisäksi käytettävissä ovat muut hyvinvointialueen henkilöstöedut.

Potilastietojärjestämänä käytämme Espoossa Lifecarea.

Kysy myös muista työmahdollisuuksista mielenterveys- ja päihdepalveluissa!

Kelpoisuusvaatimus: Lääketieteen lisensiaatti, päihdelääketieteen erityispätevyys katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta. Lisäksi edellytetään sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-312-24/fi_FI