Psykologi, toimi, kasvatus- ja perheneuvonta, Raa, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Palkkaus: 4491,52€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rannikon kasvatus- ja perheneuvontaan kuuluu Kalajoen ja Raahen toimipisteet, jotka hoitavat koko Rannikon aluetta (Kalajoki, Merijärvi, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki). Avoinna olevan toimen työpiste sijaitsee Raahessa.

Pohteella arvostamme ammattitaitoista kohtaamista, palveluiden vaikuttavuutta sekä asiakkainamme olevia ihmisiä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme palvelut oikea-aikaisesti, tarpeeseen vastaten sekä yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Panostamme ennaltaehkäiseviin palveluihin, jota sosiaalihuoltolain mukainen kasvatus- ja perheneuvonnan työ on. Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän vahvasti kehittyvässä kasvatus- ja perheneuvonnan työssä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti.

Kasvatus- ja perheneuvonnan psykologina olet osa moniammatillista tiimiä, johon kuuluu sosiaalityön, sosiaaliohjauksen sekä lääketieteen ammattilaisia. Lapsiperheet voivat saada kasvatus- ja perheneuvolan palveluita lapsen ja nuoren hyvinvoinnin, kasvun ja kehityksen edistämiseksi sekä vanhemmuuden tueksi. Kasvatus- ja perheneuvonnan työntekijät auttavat perheitä myös silloin, kun arjesta suoriutuminen ja omien voimavarojen riittävyys tuottavat huolta. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi tehtävässä maksetaan määräaikainen rekrytointilisä 174,40 eur/kk 31.12.2024 saakka tai siihen saakka, kun uusi Sote-palkkausjärjestelmä otetaan käyttöön.

Psykologin toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita määräaikaisesti myös psykologian opintojen loppuvaiheen opiskelija.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/603108/fi_FI