Kaivinkoneenkuljettaja Espooseen, Tocca HR Uusimaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Palkkaus: 16-19€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kokenut kaivinkoneenkuljettaja vailla uutta työmaata? Tämä Espoon mittava hanke tarjoaa sinulle mahdollisuuden astua uudelle urapolulle, sillä kaivinkoneenkuljettajan työt alkavat kesäkuussa 2024 ja jatkuvat vuodelle 2025.

Työ vaatii valmiutta sitoutua haasteisiin, sillä juhannuksen ympärillä työskennellään tiiviisti viisi viikkoa kellonympäri 10 tunnin vuoroissa. Lisäksi projektiin kuuluu myös muita lyhyempiä ympärivuorokautisia jaksoja.

Työnkuvaasi kuuluu kaikki kaivinkoneenkuljettajan tehtävät, mutta olemme kiinnostuneita myös moniosaajista, jotka ovat valmiita hyppäämään kopista lapionvarteen tarvittaessa. Edellytämme sinulta osaamista 3D-ohjauksesta ja kokemusta sekä pyörä- että telakoneiden ajamisesta. Lisäksi odotamme suosituksia aikaisemmilta työmailtasi.

Palkkaamme osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, välillä 16-19?/h.

Jos olet valmis tarttumaan tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja haluat olla mukana luomassa tulevaisuuden infrastruktuuria, jätä hakemuksesi tästä: https://tocca.likeit.fi/apply/3276415

Heräsikö lisää kysymyksiä? Soita meille, laita sähköpostia tai tule käymään kahvilla toimistollamme niin jutellaan lisää!

Ilmo Jokelainen, 040 031 3874, ilmo.jokelainen@tocca.fi

Me Toccalla haluamme olla helposti lähestyttävä ja aito työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen.

www.tocca.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://tocca.likeit.fi/apply/3276415