Kuorma-autonkuljettaja, Lisäpalvelu Varsinais-Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kahta kuorma-autonkuljettajaa kesätyösuhteeseen!

Työ muodostuu päiväajoista Turun ja Helsingin välillä. Työvuorot alkavat Turun päästä klo 10-13 välillä ja ovat kestoltaan 8-12 tunnin mittaisia. Työpäivät ma-su välillä.

Työtunteja työstä kertyy minimissään 70h / 2 viikon jaksolla. Todennäköisesti työtunnit sijoittuvat lähemmäs 80 tuntia / 2 viikkoa.

Työ alkaa kesäkuun alussa, tai jopa aiemmin ja jatkuu noin elokuun loppuun. Sinulla on mahdollisuus omalla työpanoksellasi vaikuttaa työn jatkumiseen myös kesän jälkeen.

Palkkaus ATK:n työehtosopimuksen mukainen.

Edellytykset kuljettajille:

- C-kortti

- Digikortti

- Voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys

- Työkokemusta kuorma-autonkuljettajan työstä

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan paikkaa pikaisesti hakemuksella tai sähköpostilla.

Lisätiedot: tomi.sykko@lisapalvelu.net / 044-4272331

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://lisapalvelu.likeit.fi/apply/113130339