Varaston kesätyöpaikkoja Turun seudulla, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme varastotyöntekijöitä kesäksi Turun alueella sijaitseviin varastoihin!

Asiakkainamme on useampi logistiikka-alan yritys, joilla on laaja kokemus ja osaaminen logististen palveluiden tuottajana. Asiakkaamme tarjoavat kaiken kokoisia palveluita nopeasti ja joustavasti kaikkina aikoina, oli kyse sitten varastoinnista, terminaalitoiminnasta, tuotantologistiikasta, jalostuksesta, kuljetuksista tai huolinnasta.

Työn kuvaus:

Etsimme nyt innokaita varastokeikkailijoita nopeatempoisiin tehtäviin eri puolille Turun aluetta!

Etsimme reippaita varastotyöntekijöitä, jotka haluavat tehdä monipuolisia varastoalan tehtäviä. Varastokeikat pitävät sisällään vaihetelevia tehtäviä eri osa-alueilla, kuten pakkaus-, tarroitus-, keräily- ja kontinpurkutehtävissä. Keräiltävät tuotteet voivat olla esimerkiksi astioita, sisustustuotteita, elekrtoniikkaa tai kuivaruokaa. Töitä tehdään pääasiallisesti erilaisten verkkokaupan tuotteiden parissa. Pääset nauttimaan vaihtelevista päivistä nopeatemposessa ympäristössä!

Työ on aktiivista seisomatyötä, joka pitää sinut liikkeessä vaatien jonkin verran hyvää peruskuntoa.

Keikkatyö on joustavaa ja sopii myös erityisesti opiskelijoille. Vuoroja on arkisin kahdessa vuorossaklo 6-14 ja klo 14-22. Varastomme sijaitsevat kätevien julkisten kulkuyhteyksien varrella Turun talousalueella - esimerkiksi Turussa, Raisiossa, Liedossa ja Kaarinassa.

Keikkatyön joustavuus on valttimme. Keikkojen pituus vaihtelee yhdestä päivästä kuukauteen. Näiden keikkojen kautta voit myös työllistyä pidempiaikaiseen työskentelyyn kauttamme.

Odotamme:

Etsimme reippaita ja omatoimisia keikkailijoita, jotka pystyvät työskentelemään joustavasti asiakkaan tarvitsemissa vuoroissa. Aiempi kokemus varastotyöskentelystä katsotaan eduksi, mutta työ ollaan valmiita myös opettamaan! Ilmoitathan, mikäli sinulla on kokemusta myös trukilla ajosta! Tärkeintä kuitenkin on tarkka työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu työskennellä varastoympäristössä. Pystymme työllistämään vain 18 vuotta täyttäneitä.

Tarjoamme:

Tarjolla on mielenkiintoinen kesätyö logistiikka-alan yrityksessä. Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta varastoalalta ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti Hae tehtävää kohdasta sekä löydät ilmoituksen myös kotisivuiltamme.
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden-, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/18585335