Kunnossapitoasentaja, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kunnossapitoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Asiakkaamme on Turussa toimiva elintarvikealan perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia tuotteita kuluttaja-, tukku- ja horeca-ammattilaismyyntiin sekä myös vientiin. Yritys välittää lisäksi laajaa valikoimaa erilaisia leivonnan raaka-aineita ja puolivalmisteita.

Työn kuvaus:

Kunnossapitoasentajana työskentelet elintarviketehtaan monipuolisissa kunnossapitotehtävissä. Työhösi kuuluu pääsääntöisesti pakkauskoneiden, keittolaiteiden, putkistojen pumppujen ja venttiilien parissa tehtäviä töitä. Työskentelet esihenkilön työparina ja odotamme hyviä tiimityötaitoja.

Töitä tehdään arkisin klo 6-20 välillä. Työpaikka sijaitsee Turussa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Odotamme:

Etsimme osaavaa kunnossapitoasentajaa. Sinulla voi olla sähkö/automaatioalan tai vastaava koulutus sekä vähintään kahden vuoden kokemus huolto- ja kunnossapitotehtävistä prosessiteollisuudessa. Lisäksi teknisten piirustusten lukutaidosta olisi hyötyä.

Toivomme myös kohtuullista englanninkielitaitoa. Työssä tarvitaan aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen ja mielenkiintoisen työn arvostetussa suomalaisessa elintarvikealan perheyrityksessä. Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö.
Tässä työssä voit kehittyä vielä paremmaksi alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä Henkilöstöliiga on saanut työntekijöiltä positiivista palautetta Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten hyvin toimivasta yhteistyöstä. Liity tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti Hae tehtävää -kohdasta sekä löydät ilmoituksen myös kotisivuiltamme.
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden-, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöalan yritysten liiton HELA:n jäsen. Tunnemme työt ja tekijät!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/19009045