Vaatemyyjä kesätöihin Seinäjoen Haloselle, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesätyöntekijä Seinäjoen Haloselle

Haemme vaateketju Halosen myymälään kesätyöntekijää Seinäjoelle. Jos sinä olet asiakaspalvelun ilopilleri tai sellaiseksi haluava - tämä on paikkasi! Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä asiakasyrityksen ja Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa.
----------
Mitä etsimme:
Etsimme sinua, jonka innokas asenne sekä reippaus huokuu arjen askareissa. Sinulla voi olla kertynyt jo aiempaa kokemusta myynnin ja asiakaspalvelun tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen se kiinnostuksen vaatealaa kohtaan. Ennen kaikkea olet aktiivinen tiimityöskentelijä, joka pystyy myös itsenäiseen työhön. Tärkeintä, että pystyt olemaan asiakkaiden keskuudessa valloittava oma itsesi!

Myyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, myyntityö, tavaran vastaanotto, kuorman purku, esillelaitto ja ylipäätänsä myymälän kaikki monipuoliset tehtävät.

Toivomme että pystyt palvelemaan asiakkaitamme suomeksi, minkä lisäksi muu kielitaito katsotaan eduksi.
---------
Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työllistyä maineikkaaseen yritykseen, joka tunnetaan trendikkäistä tuotteista sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta. Työssä sinulla on mahdollisuus päästä kerryttämään kokemusta myynnin parissa sekä oppimaan uutta. Työaika on keskimäärin 30 h / viikko. Myymälä on avoinna arkena 10-19 ja lauantaisin 10-19.

Työsuhde on määräaikainen ajalle 1.6.-31.8.2024

Yrityksessä työskentelee mahtava joukko alan ammattilaisia, joilta saat kattavan perehdytyksen sekä tuen työssä menestymiseen. Töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun saakka.

Palkkaus kaupanalan TES B mukaan kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen 12,45?-14,16? + lisät.
----------
Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 19.5.2024.
----------
Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tanja Skog
HR-konsultti
050 3422399
tanja.skog@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/524817601