Oppisopimustyösuhde media- tai nuorisoalalle, Fintiko Romano Forum ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Paikka auki -avustusohjelman mukaisesti oppisopimustyösuhteeseen nuorta (alle 29-vuotiasta) ilman ammatillista koulutusta olevaa henkilöä työtehtävään ajalle 1.8.2024 31.7.2027 (3 vuotta).

Suomen Romanifoorumille on myönnetty STEA:n Paikka Auki ohjelman avustus työttömän nuoren tai osatyökykyisen palkkaamiseen oppisopimuksella kolmeksi vuodeksi. (Lisätietoja Paikka auki -ohjelmasta löydät täältä: https://www.stea.fi/stea-avustukset/avustusohjelmat)

Työ on kokoaikatyötä, palkka määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti (G 21 / 2477,- euroa, joka ensimmäisenä vuonna on -10% edellä mainitusta kuukausipalkasta ja seuraavana vuonna nousee sataprosenttiseksi).

Työsuhteen aikana työntekijä suorittaa ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksena. Koulutus on media- TAI nuoriso-alaan liittyvä, tarkka paikka ja ammattitutkinto sovitaan yhdessä työsuhteen alkaessa.

Työtehtävät liittyvät yhdistyksen olemassa oleviin toimintoihin ja painottuvat viestintään sekä nuorten parissa tehtävään työhön. Tehtäviä ovat yleisten media- ja nuorisotyön lisäksi mm. nettisivujen päivittäminen, julkaisutoiminta, viestintä, luentojen pitäminen ja tiedottaminen.

Edellytämme hakijalta oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja halua kehittyä tehtävissään sekä kiinnostusta Romanifoorumin toimintaa kohtaan. Kielitaito katsotaan hakijan eduksi.

Työnantaja sitoutuu tukemaan ja ohjaamaan työ- ja opiskelutehtävissä sekä nimeää vastuuohjaajan työntekijälle.

Hakemukset lähetetään sähköpostitse: info@romanifoorumi.fi

perjantaihin 31.5.2020 klo 16.00 mennessä.

Hakea voi vapaamuotoisella hakemuksella, johon tulee liittää mukaan cv eli ansioluettelo SEKÄ mielellään videoesittely hakijasta. Osa hakijoista kutsutaan työhaastatteluun ja valituksi tullut voi aloittaa työt 1.8.2024.

Lisätietoa saat numerosta 044-2933947 (tj. Allan Lindberg) tai sähköpostitse info@romanifoorumi.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sanna.lindberg@romanifoorumi.fi