Viestintäasiantuntija, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme raudanlujaa viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Esperin viestintätiimiin. Viestintäasiantuntijana varmistat, että teemme johdonmukaista ja tavoitteellista viestintää pohjaten strategialähtöiseen viestintäsuunnitelmaamme. Eikä siinä vielä kaikki, teet kaiken tämän mielenkiintoisesti, vaikuttavasti - ja monikanavaisesti.

Mitä teemme

Tarjoamme Esperillä monipuolisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille ja vammaispalvelun asiakkaille ympäri Suomen. Tehtävämme on tarjota turvallinen koti ja auttaa asukkaita elämään onnellista elämää omilla ehdoillaan.

Mietitkö, millaista on olla #töissäesperillä? Kurkkaa Instagram ja tutustu tuleviin työkavereihisi. Olisi ilo kohdata sinut!

Työnkuvasi

Keskeisiä tehtäviäsi ovat muun muassa liiketoimintastrategian ja viestintästrategian toteuttaminen kohderyhmälähtöisesti ja mielenkiintoisesti. Toimit liiketoimintojen ja tukifunktioiden tukena viestintäpäällikön ohjauksessa. Hallitset isoja kokonaisuuksia ja pidät langat käsissäsi monipuolisessa työnkuvassa. Työssäsi vierailet toisinaan myös Esperin kodeissa, jotka sijaitsevat eri puolilla Suomea.

Olet sisäisen viestinnän asiantuntija ja sparraaja. Otat viestinnällisen vastuun tulevassa intrauudistuksessamme ja toivomme, että sinulle on kertynyt reppuusi kokemusta jo useammista intrauudistuksista - ja siitä kaikesta huolimatta otat innokkaasti vastaa uuden projektin, jossa voit ammentaa aiempia oppejasi.

Olet tärkeä osa mediaa palvelevaa media deskiämme ja tuet myös kotejamme media- ja viestintäasioissa. Issue Management on myös sinulle tuttua.

Odotamme, että hanskaat luovan operatiivisen sisällöntuotannon: sinulta luonnistuu kuvaus, kuva- ja videoeditoinnit sekä artikkeleiden ja tiedotteiden kirjoittaminen sekä sosiaalisen median sisällöntuotanto. Käytät sujuvasti intraa (Sharepoint) ja ulkoisia internet-sivujamme (Wordpress).

Sinulla on tukeva rooli Esperin vastuullisuusviestinnässä ja -raportoinnissa. Ensi vuodesta lähtien raportoimme ESRS:n mukaisesti.

Odotamme sinulta

- Vähintään 5 vuoden kokemusta organisaatioviestinnästä, kokemusta mediatyöstä tai toimittajan työstä
- Kokemusta intrauudistuksesta johtavassa roolissa
- Ymmärrystä kuinka yrityksen mainetta ja työnantajakuvaa rakennetaan
- Kokemusta työskentelystä median ja eri sidosryhmien kanssa, näyttöjä issue managementista
- Kokemusta monipuolisesta sisällöntuotannosta eri sosiaalisen median alustoissa kohderyhmä ja kanava huomioiden
- Kokemusta vuosikertomus- tai vastuullisuusraportoinnista
- Erinomaista kirjoitustaitoa ja hyvää visuaalista silmää
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen
- Soveltuvaa korkeakoulutusta

Arvostamme

Olet luotettava tiimipelaaja ja suhtaudut haasteisiin ratkaisukeskeisesti. Pystyt toiminaan tiukoissakin tilanteissa asiantuntevasti ja rauhallisesti. Olet valmis kehittämään ja kehittymään. Tuot rohkeasti esiin omia ajatuksiasi ja ammattitaitoasi. Sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä sisäisen viestinnän hoitamisesta sekä erityisesti median kanssa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle

- Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, mahdollisuuden kehittää omaa vastuualueettasi ja ammattitaitoasi
- Mukavat työkaverit sekä avoimen, rennon sekä toisiaan tukevan tiimin
- Mahdollisuuden hybridityöhön
- Työntekijänämme saat käyttöösi Mehiläisen työterveyshuollon palvelut sekä henkilöstöetumme kuten Cityshopparin, Edenredin virike- ja lounasedun sekä Mentra by SATS-palvelun. Saatavillasi on myös juuri käyttöönotettu pyöräetu.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla Mannerheimintien varrella, ja voit tehdä joustavasti töitä niin toimistolla kuin etänä. Ollaksesi tiimimme tasavertainen jäsen, sinun ei tarvitse välttämättä asua pääkaupunkiseudulla.

Kiinnostuitko?

Jätäthän meille CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi torstaihin 19.5.2024 mennessä! Hakuprosessimme sisältää ennakkotehtävän, joka on suunnattu seuraavaan vaiheeseen valituille. Toivomme valitun henkilön aloittavan meillä viimeistään 5.8. mennessä.

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Kaisu Lehtomaa-Digha, puh. 050 331 9764 (pe 10.5. klo 8.30-9.30 ja ma 13.5. klo 11.00-12.00) tai kaisu.lehtomaa-digha@esperi.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4427303-viestintaasiantuntija