Vartija, R&H Investigation Agency Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
MYYMÄLÄVARTIJA LOVIISA

Yhtiöstä:
RECO on vartioimisliike, joka keskittyy korkean tason arvokkaaseen palvelun tuottamiseen. Yhtiön toiminta jakautuu perinteiseen miehitettyyn vartiointiin RECO Vartiointipalvelut ja nykyaikaiseen etsivätoimiston palveluihin RECO Etsiväpalvelut, joka on erikoistunut selvitys- ja tutkimustyöhön, rikosten- tai epäilyjen paljastamiseen sekä niistä kerättyjen tietojen selkeään dokumentointiin.

RECO on yhdistys korkean tason osaamista, laadukasta ja täsmällistä työskentelyä sekä asiakaslähtöistä, ystävällistä ja matalan kynnyksen palvelun tuottamista.

Tehtävästä:
Haemme koko- ja osa-aikaista myymälävartijaa Loviisaan. Tehtäviisi kuuluu kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä huolehtiminen ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Pääset työskentelemään myös myös valvomo ympäristössä, jossa käytät apunasi turvallisuustekniikkaa. Tehtävään kuuluu myös näkyvä valvonta, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä erilaisten ongelmatilanteiden ja rikos hävikin syntyä.

Palkkaus:
Palkkaus: TES taso 3

Vaatimukset:
RECO ammattilainen on harkitseva, jämäkkä ja perusteellinen. Pidämme itseämme korkeassa standardissa ja se näkyy työssämme. Odotamme sinulta hyvää ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Pystyt hoitamaan tarvittaessa hankaliakin asiakaspalvelutilanteita.

Työvuorot:
Myymälävartijan työvuorot sijoittuvat kauppojen aukioloaikoihin.

Edellytykset:
Edellytämme voimassa olevan vartijakortin
Ajokortti
Aikaisempaa kokemusta myymälävartioinnista

Työt alkavat oikean henkilön tai henkilöiden löydyttyä.

Työsuhteen tyyppi:
Kesätyö, kokoaikainen tai osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.recopalvelut.fi/